Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Njihuni me ekipin tonë

Lindsay Dransfield

Zyrtari Kryesor Tregtar (CCO)

Lindsay iu bashkua Vanguard në shtator 2018 dhe sjell përvojë të rëndësishme në Shitjet dhe Zhvillimin e Biznesit në këtë rol.

Ajo filloi karrierën e saj në kujdesin shëndetësor IT, duke marrë një rrugë të shpejtë nga shitjet në menaxhimin e shitjeve dhe duke fituar emërimin e saj të parë në Bord në një biznes të listuar në FTSE në 2004. Që atëherë, Lindsay ka shërbyer në një numër bordesh me një fokus specifik në Shitjet, Biznesin Zhvillimi dhe rolet tregtare, duke mbështetur dhe ofruar rritjen e shitjeve të organizatave dhe zhvillimin e strategjisë.

Lindsay e ka fokusuar karrierën e saj në sektorin publik të Mbretërisë së Bashkuar, duke përfshirë punën me shëndetin dhe qeverinë. Për 7 vitet e fundit, ajo ka punuar në Shërbimin Shëndetësor Kombëtar të Mbretërisë së Bashkuar. Kjo përvojë i ka mundësuar Lindsay-it të mbështesë shumë organizata NHS në ofrimin e projekteve të bazuara në rezultate nga IT në infrastrukturë dhe zgjidhje të shërbimeve klinike.

Lindsay sjell një perspektivë unike mbi zgjidhjet Vanguard dhe do të mbështesë biznesin në rritjen e shitjeve dhe zhvillimin e strategjisë.

Gjetja e një zgjidhjeje që funksionon për spitalin tuaj mund të fillojë këtu…

Kontaktoni

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe