Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Запознајте го нашиот тим

Тоби Говерс

Главен финансиски директор (CFO), BSc, FCA

Тоби формално од Glenside Care Group и Lighthouse Healthcare се приклучи на Vanguard Healthcare Solutions во јануари 2019 година како главен финансиски директор.

Тоби е соработник на Институтот за овластени сметководители, со повеќе од 15 години искуство во високи финансиски улоги за мали до средни бизниси за здравствена и социјална заштита, преземајќи многу преку спојувања и превземања; неговото искуство и експертиза ќе бидат од непроценливо значење на Vanguard.

Со тоа што Vanguard ќе продолжи да расте дома, Tobi ќе биде клучен во поставувањето на проширувачкиот меѓународен раст на бизнисот на нови територии.

Наоѓањето решение кое работи за вашата болница може да започне овде…

Стапи во контакт

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница