Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Njihuni me ekipin tonë

Tobi Gowers

Zyrtari Kryesor Financiar (CFO), BSc, FCA

Tobi zyrtarisht nga Glenside Care Group dhe Lighthouse Healthcare iu bashkua Vanguard Healthcare Solutions në janar 2019 si Zyrtar Kryesor Financiar.

Tobi është një anëtar i Institutit të Kontabilistëve të Miratuar, me mbi 15 vjet përvojë në role të larta financiare për bizneset e vogla dhe të mesme shëndetësore dhe të kujdesit social, duke marrë shumë nëpërmjet bashkimeve dhe blerjeve; përvoja dhe ekspertiza e tij do të jenë të paçmueshme në Vanguard.

Me Vanguard që vazhdon të rritet brenda vendit, Tobi do të jetë thelbësor në ngritjen e zgjerimit të rritjes ndërkombëtare të biznesit në territore të reja.

Gjetja e një zgjidhjeje që funksionon për spitalin tuaj mund të fillojë këtu…

Kontaktoni

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe