Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт
Дома

Администратор за деловни системи

Сега бараме администратор за деловни системи за да се приклучи на нашиот тим.

Vanguard Healthcare Solutions е брзорастечка компанија. Ние сме меѓународен давател на инфраструктура и клинички услуги со седиште во ОК, во приватна сопственост, кој поддржува здравствени клиенти ширум светот. Vanguard Healthcare Solutions е основана во 1999 година.

Нашите наменски дизајнирани и изградени мобилни и модуларни објекти им обезбедуваат на нашите клиенти нови или заменети здравствени простори, вклучувајќи операциони сали, апартмани за ендоскопија и одделенија за стерилизација и дијагностика. Како дел од нашето решение за нашите клиенти, ние исто така ги поддржуваме со клинички тимови и опрема за нашите установи.

Бараме администратор за деловни системи во хибридна улога (минимум 2 дена во канцеларија) за да се придружи на нашиот ИТ тим, со седиште во Глостер.

Одговорности

 • Надгледувајте и одржувајте оптимална функција на деловните апликации, обезбедувајќи достапност, доверливост и перформанси
 • Следете ги метриките за перформансите на системот и координирајте го одржувањето и подобрувањата за поддршка на деловните операции
 • Создавајте и бришете корисници како дел од процесот на почетници/напуштачи и одржувајте го моделот за контрола на пристап врз основа на улоги (RBAC)
 • Одржувајте го интегритетот на податоците и помагајте во производството на известување/ креирање контролна табла за БИ
 • Работејќи со нашата функција за ИТ поддршка, обезбедувајте примарна поддршка за сите проблеми поврзани со системот до крајните корисници и поврзувајте се со продавачите на апликации за да обезбедите поддршка од крај до крај како што е потребно
 • Поврзете се со продавачите на софтвер и надворешни ИТ консултанти за да ги решите проблемите што не можат да се решат внатрешно
 • Работете со проектен менаџмент и деловни чинители за дизајнирање, конфигурирање, тестирање и имплементирање на конфигурацискиот слој на нашите апликации според потребите и барањата на корисниците
 • Редовно проценувајте ги конфигурациите на системот и давајте препораки за подобрувања или надградби
 • Спроведување и управување со безбедносни мерки, резервни копии и планови за враќање од катастрофи

Придобивки

 • 25 дена годишен одмор годишно (април – март) + банкарски одмори во ОК
 • Обезбедување на живот
 • Компанија пензија
 • План за готовина за здравствена заштита
 • Се враќаат професионалните членства

Барања

 • Образование „А“ или повисоко (или еквивалентно)
 • Минимум 2 години директно искуство во системска администрација, со искуство во управување со бизнис-критични апликации
 • Широко познавање на софтверски апликации за претпријатија и управување со бази на податоци. Умешен во конфигурирање, одржување и смена на деловни системи
 • Познавање на оперативни системи Windows, команди на базата на податоци SQL и основно управување со мрежата
 • Разбирање на принципите за безбедност на информациите и прописите за заштита на податоците применливи за управување со системот
 • Одлични вербални и писмени комуникациски вештини за ефикасно пренесување информации до нетехничките засегнати страни и соработка со технички тимови

Ние се стремиме да имаме разновидно и инклузивно работно место и силно ги охрабруваме соодветно квалификуваните кандидати од широк спектар на потекла да аплицираат и да се приклучат на нашиот тим.

Групата Vanguard – Vanguard здравствени решенија и Q-bital здравствени решенија. www.vanguardhealthcare.co.uk | www.q-bital.com


Аплицирајте за оваа позиција

Администратор за деловни системи

Глостер / Хибрид
Цело време
Постојана
Пријавете се

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница