Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni
Shtëpi

Administrator i Sistemeve të Biznesit

Tani po kërkojmë një Administrator të Sistemeve të Biznesit për t'iu bashkuar ekipit tonë.

Vanguard Healthcare Solutions është një kompani me rritje të shpejtë. Ne jemi një ofrues ndërkombëtar me bazë në Mbretërinë e Bashkuar, në pronësi private, të infrastrukturës dhe shërbimeve klinike që mbështesin klientët e kujdesit shëndetësor në mbarë botën. Vanguard Healthcare Solutions u krijua në 1999.

Objektet tona të lëvizshme dhe modulare të projektuara dhe të ndërtuara sipas qëllimit u ofrojnë klientëve tanë hapësira të reja ose zëvendësuese të kujdesit shëndetësor, duke përfshirë sallonet e operacionit, suitat e endoskopisë dhe departamentet e sterilizimit dhe diagnostikimit. Si pjesë e zgjidhjes sonë për klientët tanë, ne gjithashtu i mbështesim ata me ekipe klinike dhe pajisje për objektet tona.

Ne po kërkojmë një Administrator të Sistemeve të Biznesit në një rol hibrid (minimumi 2 ditë në zyrë) për t'u bashkuar me Ekipin tonë të IT, me qendër në Gloucester.

Përgjegjësitë

 • Mbikëqyrni dhe ruani funksionin optimal të aplikacioneve të biznesit, duke siguruar disponueshmërinë, besueshmërinë dhe performancën
 • Monitoroni matjet e performancës së sistemit dhe koordinoni mirëmbajtjen dhe përmirësimet për të mbështetur operacionet e biznesit
 • Krijoni dhe fshini përdoruesit si pjesë e procesit fillestar/lënës dhe mbani modelin Role-Based-Access-Control (RBAC)
 • Ruani integritetin e të dhënave dhe ndihmoni në prodhimin e raportimit/ krijimit të panelit të BI-së
 • Duke punuar me funksionin tonë të mbështetjes së TI-së, ofroni mbështetje parësore për të gjitha çështjet e lidhura me sistemin për përdoruesit fundorë dhe lidhuni me shitësit e aplikacioneve për të siguruar mbështetje nga fundi në fund sipas nevojës
 • Lidhuni me shitësit e programeve kompjuterike dhe konsulentët e jashtëm të TI-së për të zgjidhur çështjet që nuk mund të trajtohen brenda
 • Punoni me menaxhimin e projektit dhe palët e interesuara të biznesit për të hartuar, konfiguruar, testuar dhe zbatuar shtresën e konfigurimit të aplikacioneve tona sipas nevojave dhe kërkesave të përdoruesve
 • Vlerësoni rregullisht konfigurimet e sistemit dhe bëni rekomandime për përmirësime ose përmirësime
 • Zbatoni dhe menaxhoni masat e sigurisë, kopjet rezervë dhe planet e rikuperimit nga fatkeqësitë

Përfitimet

 • 25 ditë pushim vjetor në vit (prill – mars) + pushime bankare në MB
 • Sigurimi i Jetes
 • Pensioni i kompanisë
 • Plani i parave të kujdesit shëndetësor
 • Anëtarësimet profesionale të rimbursuara

Kërkesat

 • Arsimi i nivelit "A" ose më i lartë (ose ekuivalenti)
 • Minimumi 2 vjet përvojë direkte në administrimin e sistemit, me përvojë në menaxhimin e aplikacioneve kritike për biznesin
 • Njohuri të gjera të aplikacioneve softuerike të ndërmarrjeve dhe menaxhimit të bazës së të dhënave. Të aftë në konfigurimin, mirëmbajtjen dhe zgjidhjen e problemeve të sistemeve të biznesit
 • Njohja me sistemet operative Windows, komandat e bazës së të dhënave SQL dhe menaxhimin bazë të rrjetit
 • Kuptimi i parimeve të sigurisë së informacionit dhe rregulloreve për mbrojtjen e të dhënave të zbatueshme për menaxhimin e sistemit
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi verbale dhe të shkruara për të përcjellë në mënyrë efektive informacionin te palët e interesuara jo-teknike dhe për të bashkëpunuar me ekipet teknike

Ne aspirojmë të kemi një vend pune të larmishëm dhe gjithëpërfshirës dhe inkurajojmë fuqimisht aplikantët e kualifikuar të përshtatshëm nga një gamë e gjerë prejardhjesh që të aplikojnë dhe t'i bashkohen ekipit tonë.

Grupi Vanguard – Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard dhe zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Q-bital. www.vanguardhealthcare.co.uk | www.q-bital.com


Aplikoni për këtë pozicion

Administrator i Sistemeve të Biznesit

Gloucester / Hibrid
Kohë e plotë
I perhershem
Aplikoni

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe