Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт
Дома

Вести

Филтер: 
Филтер за категорија вести
Филтер за ознаки за новости
Филтер за датум на вести

Ново партнерство за Vanguard со 18-неделна поддршка

Двете компании со задоволство го објавуваат почетокот на новото партнерство со целосна услуга помеѓу Vanguard Healthcare Solutions и 18-неделна поддршка.
Прочитај повеќе

Лансирана е нова единица за деконтаминација на ендоскоп

Vanguard лансира сосема нова единица за деконтаминација на ендоскоп
Прочитај повеќе

Развиени планови за вонредни ситуации со болницата во ОК

Болницата која веќе користи мобилни капацитети ги прави клуч во нејзиното планирање за вонредни ситуации
Прочитај повеќе

Програма за реновирање поддржана од Q-bital во Германија

Q-bital, меѓународната филијала на Vanguard, поддржува болница во Германија за време на реновирање
Прочитај повеќе

Мобилна театарска единица во болницата во заедницата Тевксбери

Пристигна единица Vanguard за да ја поддржи болницата во заедницата Tewkesbury преку претстојното реновирање
Прочитај повеќе

Обезбедување дополнителен капацитет за еден од нашите партнери на NHS

Vanguard обезбеди дополнителен капацитет во Норфолк и Норвич универзитетските болници NHS Foundation Trust
Прочитај повеќе

Театарската единица Vanguard испорачува на Карибите

Единицата Vanguard го направи своето патување од 4500 милји дома по двегодишно распоредување на Bonaire.
Прочитај повеќе

Детската болница во Бирмингем доби оцена „извонредна“.

Вработените во детската болница во Бирмингем го слават доделувањето на рејтингот „Извонредна“ од страна на Комисијата за квалитет на нега.
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница