Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni
Shtëpi

Lajme

Filtri: 
Filtri i kategorisë së lajmeve
Filtri i etiketave të lajmeve
Filtri i datës së lajmeve

Partneritet i ri për Vanguard me mbështetje 18 javore

Të dyja kompanitë janë të kënaqura të njoftojnë fillimin e një partneriteti të ri me shërbim të plotë midis Vanguard Healthcare Solutions dhe Mbështetjes 18 Javore.
Lexo më shumë

Nis njësia e re e dekontaminimit të endoskopit

Vanguard lëshon një njësi të re për dekontaminimin e endoskopit
Lexo më shumë

Planet e emergjencës janë zhvilluar me spitalin në Mbretërinë e Bashkuar

Një spital që tashmë përdor pajisje të lëvizshme i bën ato një pikë kyçe në planifikimin e tij të emergjencës
Lexo më shumë

Programi i rinovimit i mbështetur nga Q-bital në Gjermani

Q-bital, dega ndërkombëtare e Vanguard, mbështet një spital në Gjermani gjatë një rinovimi
Lexo më shumë

Njësia e teatrit celular në Spitalin Komunitar Tewkesbury

Një njësi Vanguard ka mbërritur për të mbështetur Spitalin Komunitar Tewkesbury përmes një rinovimi të ardhshëm
Lexo më shumë

Sigurimi i kapaciteteve shtesë për një nga partnerët tanë të NHS

Vanguard kanë ofruar kapacitete shtesë në Trustin e Fondacionit NHS në Norfolk dhe Norwich University Hospitals
Lexo më shumë

Njësia e teatrit Vanguard ofron në Karaibe

Një njësi Vanguard ka bërë udhëtimin e saj 4500 milje në shtëpi pas një vendosjeje dyvjeçare në Bonaire.
Lexo më shumë

Spitali i Fëmijëve në Birmingham merr vlerësimin 'E jashtëzakonshëm'

Stafi në Spitalin e Fëmijëve në Birmingham po feston dhënien e një vlerësimi 'të shquar' nga Komisioni i Cilësisë së Kujdesit.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe