Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Kompania e Teknologjisë Mjekësore fitoi një vend në Kornizën Kombëtare

17 Prill, 2019
< Kthehu te lajmet
Vanguard Healthcare Solutions ka kënaqësinë të njoftojë se i është dhënë një vend në një kornizë kombëtare për të ofruar shërbime të menaxhuara klinike.

Vanguard Healthcare Solutions ka kënaqësinë të njoftojë se i është dhënë një vend në një kornizë kombëtare për të ofruar shërbime të menaxhuara klinike.

Kompania, një nga kompanitë kryesore të teknologjisë mjekësore në Mbretërinë e Bashkuar, është shpërblyer NHS SBS' (Shërbimet e përbashkëta të biznesit të NHS) Marrëveshja e Shërbimeve të Menaxhuara Klinike. Marrëveshja Kuadër parashikon një gamë të gjerë shërbimesh të menaxhuara klinike, shërbime të mirëmbajtjes së menaxhuar dhe shërbime konsulence për të mbështetur Ofrimin e Shërbimit të Menaxhuar (Loti 1). Kuadri mbulon një periudhë prej katër vjetësh nga 1 janari 2019-31 dhjetor 2023 me dispozitën për t'u zgjatur për 12 muaj të tjerë.

Vanguard ka partneritet me NHS dhe ofruesit e kujdesit shëndetësor në MB dhe Evropë për gati 20 vjet.

Ofron staf mbështetës shumë të trajnuar dhe mjedise klinike të përkohshme me cilësi të lartë, si sallat e operacionit, suitat e endoskopisë, njësitë e dekontaminimit të endoskopit, kirurgjinë ditore, klinikat dhe hapësirat e repartit. Këto njësi janë plotësisht të pajisura dhe të mirëmbajtura. Zgjidhjet janë krijuar për të ndihmuar NHS-në të rrisë kapacitetin klinik dhe të pacientit. Kjo mund të ndihmojë në reduktimin e kohës së pritjes së procedurave dhe uljen e presionit në shërbimet e linjës së parë të NHS.

Njësitë klinike të lëvizshme Vanguard mund të rrisin kapacitetin klinik si në situata të planifikuara ashtu edhe në situata emergjente.

Drejtor Tregtar në Vanguard, Lindsay Dransfield, tha: “Ne jemi të kënaqur të njoftojmë se aplikimi ynë për t'u vendosur në kuadrin kombëtar për të ofruar shërbime të menaxhuara klinike në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar ka qenë i suksesshëm.

“Shërbimet tona ofrojnë zgjidhje shtesë për Trustet në të gjithë vendin kur ata kërkojnë opsione për menaxhimin e kapaciteteve – ose për të rritur kapacitetin për të adresuar listat e pritjes ose për të siguruar që shërbimet të vazhdojnë pa probleme gjatë një periudhe rinovimi,

“Trustet që angazhohen me këtë kornizë do të kenë mundësinë e përdorimit të zgjidhjeve si kjo e jona për t'i ndihmuar ata të zgjidhin problemet që mund të hasin rreth ruajtjes ose përmirësimit të kapacitetit, ose në të vërtetë, nëse do të ketë nevojë urgjente për hapësirë klinike për shkak të një ngjarje të paparashikuar.

"Ne aktualisht punojmë me dhjetëra Trust në të gjithë vendin dhe presim me padurim të punojmë me ta, dhe të tjerë, për të ndërtuar zgjidhje që në fund të fundit ndihmojnë në ofrimin e shërbimeve më të mira për pacientët."

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard Healthcare Solutions publikon një letër të re të bardhë

"Reduktimi i listave të pritjes, gjenerimi i fondeve, përmirësimi i jetës: krijimi i një qendre kirurgjikale" Më 22 prill 2024, drejtues të lartë nga e gjithë fondet e kujdesit shëndetësor në Mbretërinë e Bashkuar u takuan në Coventry për një tryezë të rrumbullakët diskutimi rreth krijimit dhe optimizimit të qendrave kirurgjikale. Kryesuar nga Chris Blackwell-Frost, takimi filloi me një seancë pyetje-përgjigje, duke u fokusuar në qendrën kirurgjikale në jug […]
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon dhe po lançon një letër të re të bardhë në NHS ConfedExpo 2024

Bashkohuni me ne në stendën B2 në Manchester Central më 12 dhe 13 qershor për NHS ConfedExpo 2024.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në BSG Live 2024

Ne po ekspozojmë në Shoqërinë Britanike të Gastroenterologjisë Live në datat 17 - 20 qershor 2024, ICC Birmingham.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe