Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Vanguard Healthcare Solutions krijon një filial Q-bital Healthcare Solutions në Australi

< Kthehu te ngjarjet
Vanguard Healthcare Solutions ka emëruar Peter Spryszynski si Menaxher Vendi për biznesin e saj Australian, të quajtur Q-bital Healthcare Solutions.

Spryszynski ka kaluar më shumë se 7 vjet në role të ndryshme të menaxhmentit të lartë në Siemens Healthcare Pty Ltd, më së fundi si Drejtor i Përgjithshëm, Terapitë e Avancuara – Paqësor; dhe Menaxher Rajonal i Shitjeve në shtetin e Queensland.

Fillimisht duke studiuar në Universitetin e Sidneit, duke fituar një Bachelor të Shkencave të Aplikuara në Radiografinë Diagnostike, Spryszynski vazhdoi të kalojë 10 vjet duke punuar si Radiograf në institucione të ndryshme të kujdesit shëndetësor në Australi. Gjatë kësaj kohe ai përfundoi edhe një master në shkencat shëndetësore në Universitetin e Sidneit.

Në vitin 2007, Spryszynski kaloi për të punuar në sektorin komercial të kujdesit shëndetësor në Philips Healthcare dhe në 2013 mori detyrën në Siemens, ku ai ka marrë përsipër role të shumta të menaxhimit strategjik.

Peter sjell me vete një pasuri të njohurive dhe përvojës në infrastrukturën dhe shërbimet e kujdesit shëndetësor. Profesionalisht Peter është i lidhur me Institutin Australian të Marketingut dhe anëtar i Institutit të Menaxherëve dhe Drejtuesve.

"Peter është i përshtatshëm në mënyrë ideale për t'u bërë Menaxher i Australisë Q-bital", thotë David Cole, CEO i Vanguard Healthcare Solutions. “Ai ka një përvojë të gjerë dhe marrëdhënie me drejtues të kujdesit shëndetësor dhe partnerë biznesi në të gjithë vendin.

“Ajo që e bën veçanërisht Peter të dallohet është pasioni i tij për të kuptuar nevojat klinike të klientëve tanë dhe për të ofruar projekte komplekse”, shton Cole. “Thënë thjesht, ai ka një kuptim të shkëlqyer të sfidave me të cilat përballen spitalet në të gjithë Australinë dhe punon në partneritet për të krijuar zgjidhje inovative”.

Spryszynski, i cili merr rolin e tij të ri më 12 th gusht, thotë se mezi pret të ndërtohet mbi suksesin e jashtëzakonshëm të kontratës së parë Q-bital Australia, e cila së fundi përfundoi në Spitalin Alfred në Melburn, e cila përdori një Q-bital salla e lëvizshme e operacionit për një periudhë prej 8 javësh për të kryer operacionin tonë në zemër të hapur, ndërsa një teatër ekzistues ishte afër për riparime.

Ai thekson se Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Q-bital kanë pasur mbi 20 vjet sukses në Evropë, duke përfshirë përdorimin e gjerë në spitalet e NHS dhe nxitës të ngjashëm të kërkesës ekzistojnë në tregun e Australisë për ofrimin e këtyre shërbimeve. “Unë jam i përkushtuar të krijoj një biznes këtu në Australi që është i përshtatur për të përmbushur nevojat e sistemeve shëndetësore lokale, ndërkohë që sigurohet që lehtësirat dhe ofrimi i shërbimeve të mbeten në standardet e larta që biznesi evropian Vanguard dihet se ofron.

Shperndaje kete:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard po sjell një teatër operativ të rrjedhës Laminar në The Operating Theaters North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 shkurt 2024, Stadiumi Etihad, Mançester
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në European Healthcare Design 2024

Jemi duke ekspozuar në European Healthcare Design 2024 në Kolegjin Mbretëror të Mjekëve, Londër në datat 10-12 qershor.
Lexo më shumë

Ekspozita jonë në Healthcare Estates 2023

Konferenca dhe ekspozita e Institutit të Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive (IHEEM) - 10 dhe 11 tetor 2023, Manchester Central.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe