Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Managing patients with challenging behaviour for day surgery; use of a Vanguard Healthcare Solutions mobile operating facility.

4 Korrik, 2019
< Kthehu te lajmet
Consultant Anaesthetist. Anna Lipp discusses how to best manage Patients with challenging behaviour in a day surgery setting to minimise the time spent in an unfamiliar environment through a case study of three admissions.

Vështrim i përgjithshëm

We managed admissions for 3 patients whose behaviour may have presented a risk to staff and other patients.

The patients had learning and mental health issues and needed day case dental treatment under general anaesthesia.

Preparation

Planning involved initial meetings between the patients carers, dental team, anaesthetists, learning difficulty lead nurse and hospital security.  Subsequently the patients carers visited the hospital to walk through the proposed pathway and identify potential triggers for challenging behaviour and risks of such behaviour.

Plan was made for managing behavioural problems including making security aware of need to be immediately available during admission.

Potential problems

  • Waiting
  • Unfamiliar environment
  • Unfamiliar people
  • Close contact and Interventions

Plani

Decision made to isolate patients during admission by using Vanguard teatër celular for treatment which has own direct access to anaesthetic room from parking area. Induction of anaesthesia was planned to take place on the floor on patients own blankets for 2 admissions as patients felt safer there. Scoop stretcher used for 1 admission and hover jack air patient lift on the others.

Intravenous induction of anaesthesia for each case with safe holding provided by patients carers.  Surgery took 1- 2 hours and patients were recovered in the anaesthetic room by anaesthetic team.

Once recovered, patients were discharged directly to their own transport waiting outside theatre doors.

Outcome

Each admission proceeded safely and uneventfully despite initial concerns.  We felt use of a Vanguard theatre and devices to lift these unconscious patients from the floor were helpful in achieving successful outcome in potentially challenging circumstances.

 

Published with thanks to Consultant Anaesthetist. Anna Lipp

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Një strukturë inovative "dorëzimi i ambulancës" po ndihmon Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore të përmirësojë përvojën e pacientit

Vanguard Healthcare Solutions ofroi një strukturë inovative të "dorëzimit të ambulancës" për Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore, i cili tashmë ka mbështetur më shumë se 15,000 pacientë.
Lexo më shumë

Spitali Universitar Milton Keynes hap një teatër të ri celular për të rritur kapacitetin kirurgjik

Spitali Universitar Milton Keynes hap një teatër të ri celular për të rritur kapacitetin kirurgjik
Lexo më shumë

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe