Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

NHS Lothian rrit kapacitetin me paketën e endoskopisë celulare

28 Mars, 2019
< Kthehu te lajmet
Vanguard po punon së bashku me NHS Lothian në Spitalin St John's në Livingston dhe po ofron një paketë endoskopie celulare për të ndihmuar në rritjen e kapacitetit të saj për ekzaminime duke përfshirë procedurat e stomakut, zorrëve dhe gjoksit.

Një kompani e teknologjisë mjekësore në Mbretërinë e Bashkuar po ndihmon një Spitali Lothian të rrisë kapacitetin e tij për ekzaminime endoskopike dhe të reduktojë kohën e pritjes për pacientët.

Vanguard Healthcare Solutions po punon së bashku me NHS Lothian në Spitalin St John's në Livingston dhe po ofron një celular komplet endoskopie për të ndihmuar në rritjen e kapacitetit të saj për ekzaminime duke përfshirë procedurat e stomakut, zorrëve dhe gjoksit.

E projektuar dhe ndërtuar nga Vanguard, suita përfshin një sërë objektesh duke përfshirë pritjen, zonën e pritjes, dhomën e konsultimit, zonën e pranimit/shkarkimi, dhomën e procedurave, repartin e rikuperimit, tualetet dhe dhomën e zhveshjes, zonën e freskimit, zonat e shërbimeve, dhomën e përpunimit të pastër, një- Rrjedha e rrugës për skopët, rondele/dezinfektues endoskopi, zonë e dedikuar për dekontaminim dhe një kabinet për ruajtjen e endoskopit me dritë ultravjollcë.

Kompleti ka ajrin mjedisor të filtruar HEPA, i cili përputhet me standardet e klasës C EUGMP. NHS Lothian ka përdorur paketën e endoskopisë celulare Vanguard që nga fundi i vitit të kaluar dhe pritet të jetë në vend deri në dy vjet. Vanguard po siguron gjithashtu staf mbështetës klinik për të punuar së bashku me klinicistët e endoskopisë së spitalit.

Menaxheri i Lartë i Llogarisë Vanguard, Simon Squirrell, tha: “Suite ofron një mjedis të plotë klinik ku pacientët mund të rezervohen, përgatiten, kryejnë procedurën e tyre dhe shërohen, duke ofruar një përvojë të qetë për pacientin.

“Njësiti ka qenë në vend që nga fundi i vitit të kaluar dhe u bë funksional në dhjetor. Gjatë dy viteve që pritet të jetë në terren, do të ndihmojë NHS Lothian të rrisë kapacitetin e tij për këto procedura dhe të lejojë që qindra pacientë të shihen më shpejt. Janë caktuar deri në 10 takime në ditë dhe reagimet që kemi pasur si nga klinicistët që punojnë në njësi ashtu edhe nga pacientët që kanë kryer procedurat e tyre atje kanë qenë jashtëzakonisht pozitive.”

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Një strukturë inovative "dorëzimi i ambulancës" po ndihmon Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore të përmirësojë përvojën e pacientit

Vanguard Healthcare Solutions ofroi një strukturë inovative të "dorëzimit të ambulancës" për Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore, i cili tashmë ka mbështetur më shumë se 15,000 pacientë.
Lexo më shumë

Spitali Universitar Milton Keynes hap një teatër të ri celular për të rritur kapacitetin kirurgjik

Spitali Universitar Milton Keynes hap një teatër të ri celular për të rritur kapacitetin kirurgjik
Lexo më shumë

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe