Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Planifikimi i rastësive për ngjarje katastrofike dhe projektet e planifikuara të mirëmbajtjes është një domosdoshmëri

5 Korrik, 2019
< Kthehu te lajmet
Programet e planifikuara parandaluese të mirëmbajtjes dhe rinovimit janë të domosdoshme për ambientet e spitalit, duke përfshirë dhomat e operacionit për të shmangur ngjarjet katastrofike që mund të shkaktojnë dëme të pariparueshme në pasurinë e spitalit, teknologji të shtrenjta të pajisjeve mjekësore dhe të rezultojnë në kompromentimin e mundshëm të kujdesit ndaj pacientit.

Raportet e fundit kanë theksuar se gati gjysma e Trustit të spitaleve angleze raportuan se kujdesi për pacientët ishte vonuar ose ndërprerë vitin e fundit si rezultat i problemeve të ndërtesave ose pajisjeve, sipas dokumenteve të marra në bazë të kërkesave për lirinë e informacionit (FOI).

Udhëheqësit mjekësorë paralajmëruan se këto probleme po largonin dhomat e operacionit dhe po krijonin vonesa të mëtejshme për 4.3 milionë pacientët në listat e pritjes së NHS, duke bërë që shëndeti i tyre të përkeqësohej edhe më tej.

Një zëdhënës i Kolegjit Mbretëror të Kirurgëve komentoi: "Çdo gjë që vonon trajtimin më tej, për shembull mbyllja e sallave operative për shkak të dështimeve të infrastrukturës, ujërat e zeza është shumë shqetësuese."

“Koha e kaluar në pritje të operacionit mund të jetë një periudhë jashtëzakonisht stresuese në jetën e pacientëve. Mund të ketë një ndikim të madh në cilësinë e jetës së tyre dhe mund të çojë në një përkeqësim të mëtejshëm të shëndetit të tyre.”

David Cole, Shefi Ekzekutiv i Vanguard Healthcare Solutions, tha:

“Kolegët tanë në NHS janë nën presion në rritje për të ofruar gjithnjë e më shumë shërbime nga viti në vit duke ruajtur standardet e shkëlqyera të trajtimit dhe kujdesit për pacientët për të cilat njihet NHS.

“Sfidat rreth një pasurie dhe objektesh të përshtatshme për qëllime vazhdojnë të jenë shqetësuese. Ngjarjet duke përfshirë përmbytjet, rrjedhjet e kanalizimeve, shembjen e tavaneve dhe dështimin e shërbimeve thelbësore elektrike dhe ajrore mund të kenë një ndikim të rëndësishëm në funksionimin efektiv të një shërbimi duke përfshirë operacionet dhe diagnostikimin.

“Devijimi i vazhdueshëm i buxheteve kapitale për të mbështetur buxhetet e funksionimit me burime të pamjaftueshme duhet të ndalet për të lejuar ekipet e NHS të planifikojnë siç duhet se si të mbajnë një pasuri të vjetër të NHS.”

Ndërsa financimi është thelbësor, është e qartë se kërkohet planifikim rigoroz i pronave, duke përfshirë mirëmbajtjen e planifikuar parandaluese dhe projekte më të mëdha rinovimi. Për të kryer këto punë kërkohen periudha joproduktive, dhe kjo mund të ndikojë më tej në ofrimin në kohë të kujdesit. Kjo është aty ku është e përshtatshme planifikimin e emergjencëskërkohet për të siguruar vazhdimësinë e kujdesit ndaj pacientit.

Komentet e mëtejshme për këtë mund të lexohen në: https://www.independent.co.uk/news/health/hospital-cuts-sewage-leaks-flooding-nurses-tory-cuts-austerity-labour-a8986986.html

Këto lidhje ofrohen si lehtësi dhe për qëllime informative vetëm; ato nuk përbëjnë një miratim ose miratim nga Vanguard Healthcare Zgjidhjet e ndonjë prej produkteve, shërbimeve ose opinioneve të korporatës oseorganizatë apo individ. Vanguard Healthcare Solutions nuk mban asnjë përgjegjësi për saktësinë, ligjshmërinë ose përmbajtjen e faqes së jashtme ose për atë të lidhjeve të mëvonshme.Kontaktoni faqen e jashtme për përgjigjet e pyetjeve në lidhje me përmbajtjen e saj.

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Një strukturë inovative "dorëzimi i ambulancës" po ndihmon Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore të përmirësojë përvojën e pacientit

Vanguard Healthcare Solutions ofroi një strukturë inovative të "dorëzimit të ambulancës" për Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore, i cili tashmë ka mbështetur më shumë se 15,000 pacientë.
Lexo më shumë

Spitali Universitar Milton Keynes hap një teatër të ri celular për të rritur kapacitetin kirurgjik

Spitali Universitar Milton Keynes hap një teatër të ri celular për të rritur kapacitetin kirurgjik
Lexo më shumë

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe