Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Njoftimi konfirmon më shumë fonde për të trajtuar listat e pritjes së NHS në Uells.

2 Korrik, 2019
< Kthehu te lajmet
Fondi prej 50 milionë funtesh për të shkurtuar më tej kohën e pritjes për procedurat zgjedhore

Që nga viti 2016, qeveria e Uellsit ka investuar 150 milionë £ për të shkurtuar disa nga kohët më të gjata të pritjes, duke rezultuar në disa nga performancat më të mira në më shumë se 6 vjet, me 3 borde shëndetësore që raportuan se askush nuk pret mbi 36 javë për trajtim dhe në fund të Mars 2019:

  • numri i njerëzve që prisnin mbi 26 javë ishte pozicioni më i mirë që nga korriku 2013
  • pozicioni për ata që prisnin mbi 36 javë ishte më i miri që nga maji 2013
  • numri i njerëzve që prisnin mbi 14 javë për shërbime terapie ishte 98% më i ulët se marsi 2018 dhe pozicioni më i mirë i raportuar ndonjëherë.

Në datën 30th Ministri i Shëndetësisë në qershor, Vanghan Gething, ka njoftuar një fond shtesë prej 50 milionë funtesh për të shkurtuar më tej kohën e pritjes për procedurat zgjedhore, duke u mbështetur në përparimin e mirë të bërë në 3 vitet e fundit.

David Cole, Shefi Ekzekutiv i Vanguard Healthcare Solutions, tha: “Kolegët tanë në bordet e NHS janë nën presion në rritje për të ofruar gjithnjë e më shumë shërbime nga viti në vit, duke ruajtur standardet e shkëlqyera të trajtimit dhe kujdesit për pacientët, për të cilat padyshim njihet NHS.

“Ka sfida rreth të paturit të një fuqie punëtore të mjaftueshme, një pasuri të përshtatshme për qëllimin dhe lehtësira për të ofruar këto numra procedurash dhe shërbimesh dhe nivelet e nevojshme të investimeve kapitale për t'i ofruar të dyja.

“Ndërsa financimi është thelbësor, është e qartë se këto sfida nuk do të zgjidhen lehtësisht dhe do të kërkojnë zgjidhje inovative në një numër fushash të ndryshme, jo më pak në infrastrukturë dhe personel, për të siguruar që përvoja e pacientit të mos rrezikohet.”

Ky njoftim nga qeveria e Uellsit është një rrjedhë e mirëseardhur financimi për të ndihmuar në zbutjen e të gjitha këtyre sfidave për të lehtësuar kujdesin me cilësi të lartë për pacientët me volum më të lartë.

Njoftimin e plotë mund ta lexoni këtu: https://gov.wales/ps50-million-cut-waiting-times-wales

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Një strukturë inovative "dorëzimi i ambulancës" po ndihmon Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore të përmirësojë përvojën e pacientit

Vanguard Healthcare Solutions ofroi një strukturë inovative të "dorëzimit të ambulancës" për Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore, i cili tashmë ka mbështetur më shumë se 15,000 pacientë.
Lexo më shumë

Spitali Universitar Milton Keynes hap një teatër të ri celular për të rritur kapacitetin kirurgjik

Spitali Universitar Milton Keynes hap një teatër të ri celular për të rritur kapacitetin kirurgjik
Lexo më shumë

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe