Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт
Дома

Вести

Филтер: 
Филтер за категорија вести
Филтер за ознаки за новости
Филтер за датум на вести

Иновативна мобилна единица за Централно стерилни услуги (CSSD) обезбедена на Медицинскиот центар Leeuwarden

Vanguard обезбедува иновативна мобилна единица за Централно стерилни услуги (CSSD) на Медицинскиот центар Leeuwarden за време на витален проект за реновирање.
Прочитај повеќе

Компанијата за медицинска технологија доби место во Националната рамка

Vanguard Healthcare Solutions со задоволство објавува дека му е доделено место во националната рамка за да обезбеди клинички управувани услуги.
Прочитај повеќе

Единица за привремени помали повреди создадена во NHS Lothian

Vanguard has created a temporary Minor Injuries Unit (MIU) at one of Scotland’s busiest hospitals.
Прочитај повеќе

NHS Lothian го зголемува капацитетот со мобилниот пакет за ендоскопија

Vanguard is working alongside NHS Lothian at St John’s Hospital in Livingston and is providing a mobile endoscopy suite to help increase its capacity for examinations including gastric, bowel and chest procedures.
Прочитај повеќе

Настанот ги обединува здравствените работници за да бараат решенија за времето на чекање

Здравствените работници од цела Шкотска се собраа на специјалистички настан кој го истражуваше шкотскиот план за подобрување на времето на чекање. Настанот внимателно ги разгледа флексибилните инфраструктурни стратегии за да им помогне на одборите на NHS низ целата земја да ги исполнат барањата за да го намалат времето што луѓето ги чекаат дијагностички и хируршки процедури.
Прочитај повеќе

Специјалист за здравствен настан за истражување на времето на чекање во Шкотска

Vanguard ги поканува здравствените работници од цела Шкотска на специјалистички настан кој ќе го истражи шкотскиот план за подобрување на времето на чекање следниот месец.
Прочитај повеќе

Обезбедување итен одговор и долгорочно закрепнување: ефективно партнерство во зоните за помош при катастрофи

Експертите од секторот за помош при катастрофи ќе се соберат заедно оваа недела за да разговараат за обезбедување итен одговор и како да се одржи долгорочно закрепнување.
Прочитај повеќе

Мобилното кино е поставено за да помогне во намалувањето на зимските притисоци

Фондацијата Фондација се подготвува за зимските притисоци со додавање на мобилна театарска единица која ќе му помогне да го зголеми својот оперативен капацитет за околу 120 процедури месечно.
Прочитај повеќе

Trust се подготвува за зимски притисок со инсталација на мобилниот кино

ФОНДАЦИОНИОТ труст се подготвува за зимските притисоци со додавање на мобилна театарска единица која ќе го зголеми својот оперативен капацитет за дополнителни 120 процедури месечно.
Прочитај повеќе

Отворена нова мобилна здравствена единица од ВИП гостин

Официјално ја промовиравме нашата најнова мобилна здравствена единица со ВИП гостин кој ги презема должностите за сечење лента.
Прочитај повеќе

Специјализиран настан за здравствена заштита го означува лансирањето на новото партнерство

Здравствени работници од цела Ирска се собраа на настан за да го одбележат лансирањето на новото партнерство во секторот за мобилна технологија. 
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница