Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni
Shtëpi

Lajme

Filtri: 
Filtri i datës së lajmeve

Njësia inovative e lëvizshme e Departamentit Qendror të Shërbimeve Sterile (CSSD) e ofruar në Qendrën Mjekësore Leeuwarden

Vanguard ofron një njësi inovative celulare të Departamentit të Shërbimeve Qendrore Sterile (CSSD) në Qendrën Mjekësore Leeuwarden gjatë një projekti rinovimi jetik.
Lexo më shumë

Kompania e Teknologjisë Mjekësore fitoi një vend në Kornizën Kombëtare

Vanguard Healthcare Solutions ka kënaqësinë të njoftojë se i është dhënë një vend në një kornizë kombëtare për të ofruar shërbime të menaxhuara klinike.
Lexo më shumë

Temporary Minor Injuries Unit created at NHS Lothian

Vanguard has created a temporary Minor Injuries Unit (MIU) at one of Scotland’s busiest hospitals.
Lexo më shumë

NHS Lothian rrit kapacitetin me paketën e endoskopisë celulare

Vanguard is working alongside NHS Lothian at St John’s Hospital in Livingston and is providing a mobile endoscopy suite to help increase its capacity for examinations including gastric, bowel and chest procedures.
Lexo më shumë

Ngjarja bashkon profesionistët e shëndetit për të kërkuar zgjidhje për kohën e pritjes

Profesionistët e kujdesit shëndetësor nga e gjithë Skocia u mblodhën në një ngjarje të specializuar duke eksploruar Planin Skocez të Përmirësimit të Kohëve të Pritjes. Ngjarja shikoi nga afër strategjitë e infrastrukturës fleksibël për të ndihmuar Bordet e NHS në të gjithë vendin të përmbushin kërkesat për të zvogëluar kohëzgjatjen e kohës që njerëzit presin për procedurat diagnostike dhe kirurgjikale.
Lexo më shumë

Ngjarje e specializuar e kujdesit shëndetësor për të eksploruar kohën e pritjes në Skoci

Vanguard fton profesionistë të kujdesit shëndetësor nga e gjithë Skocia në një ngjarje të specializuar që do të eksplorojë Planin Skocez të Përmirësimit të Kohëve të Pritjes muajin e ardhshëm.
Lexo më shumë

Ofrimi i reagimit të menjëhershëm dhe rikuperimi afatgjatë: partneritet efektiv në zonat e ndihmës ndaj fatkeqësive

Ekspertët në sektorin e ndihmës ndaj fatkeqësive do të mblidhen së bashku këtë javë për të diskutuar dhënien e përgjigjes së menjëhershme dhe mënyrën e ruajtjes së rimëkëmbjes afatgjatë.
Lexo më shumë

Teatër celular në vend për të ndihmuar në lehtësimin e presioneve të dimrit

Një Fondacion Trust po përgatitet për presionet e dimrit me shtimin e një njësie teatri të lëvizshëm që do ta ndihmojë atë të rrisë kapacitetin e tij operativ me rreth 120 procedura në muaj.
Lexo më shumë

Trust përgatitet për presionet e dimrit me instalimin e teatrit celular

Një Fondacion Trust po përgatitet për presionet e dimrit me shtimin e një njësie teatri të lëvizshëm që do ta shohë atë të rrisë kapacitetin e tij operativ me 120 procedura shtesë në muaj.
Lexo më shumë

Njësia e re mobile e kujdesit shëndetësor e hapur nga mysafirë VIP

Ne kemi lançuar zyrtarisht njësinë tonë të fundit të kujdesit shëndetësor celular me një të ftuar VIP që merr përsipër detyrat e prerjes së shiritit.
Lexo më shumë

Ngjarja e specializuar e kujdesit shëndetësor shënon fillimin e Partneritetit të Ri

Profesionistët e kujdesit shëndetësor nga e gjithë Irlanda u mblodhën në një ngjarje për të shënuar nisjen e një partneriteti të ri në sektorin e teknologjisë celulare. 
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe