Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Zgjidhjet modulare ofrojnë kapacitet shtesë për COVID-19

18 Mars, 2020
< Kthehu te lajmet
Në përgjigje të shpërthimit të COVID-19, Vanguard Healthcare Solutions ka vënë në dispozicion disa pajisje shtesë modulare për të mbështetur ofruesit e kujdesit shëndetësor në Evropë me planifikimin e kapaciteteve dhe nevojën për rritjen e rezistencës si rezultat i krizës së vazhdueshme.

Një numër spitalesh me një Vanguard ekzistues teatër celular ose reparti në terren kanë qenë në gjendje të ripërdorin këto njësi fleksibël për të mbështetur përpjekjet e tyre në përballjen me krizën aktuale.

Ndërkohë që disa spitale po përdorin objektin për të izoluar pacientët me simptoma të COVID-19 ose për të dekantuar hapësirën ekzistuese të brendshme kirurgjikale ose klinike të nevojshme për shtretër shtesë të kujdesit intensiv, të tjerët po përdorin njësitë e jashtme për operacione ditore kritike me qëllimin për të mbajtur pacientët larg nga COVID. -19 zona brenda spitalit kryesor. Shembuj të procedurave që po ndërmerren tani në njësitë e lëvizshme të Vanguard përfshijnë kirurgjinë urgjente, kujdesin urgjent si trajtimi i kancerit dhe trajtimin e pacientëve me traumë.

Në përgjigje të shpërthimit të COVID-19, Vanguard Healthcare Solutions ka vënë në dispozicion disa pajisje shtesë modulare për të mbështetur ofruesit e kujdesit shëndetësor në Evropë me planifikimin e kapaciteteve dhe nevojën për rritjen e elasticitetit si rezultat i krizës së vazhdueshme.

Një numër i vogël pavijonesh modulare dhe sallash operacioni me cilësi të lartë, të cilat mund të përdoren për të siguruar kapacitet shtesë kirurgjikale ose të repartit, janë në dispozicion menjëherë dhe mund të konfigurohen, pajisen, transportohen dhe vihen në funksion shumë shpejt. Ndërtesat modulare gjithashtu mund të përshtaten për t'iu përshtatur nevojave të ofruesve individualë, edhe kur kërkesat e tyre ndryshojnë, duke ofruar fleksibilitet shtesë.

Opsionet përfshijnë reparte me 10 dhe 18 shtretër. Reparti me 18 shtretër është i disponueshëm për transport menjëherë në vend dhe ofron 16 shtretër në dhoma dyshe dhe 2 krevate në dhoma teke, me një banjë me dush, lavaman dhe tualet. Njësia përmban gjithashtu një dhomë pritjeje, recepsion kryesor, zyrë, dhomë mjekësie, kuzhinë, tualet dhe një shërbim të pistë. Ky opsion mund të zgjerohet gjithashtu për të përfshirë 6 shtretër shtesë, megjithëse ky opsion do të kërkojë kohë shtesë për t'u konfiguruar përpara se moduli të mund të dërgohet.

Repartet me 10 shtretër mund të konfigurohen dhe bëhen gati për transport në 3-4 javë. Një kompleks i dyfishtë i teatrit operativ me një zonë rikuperimi është gjithashtu i disponueshëm për transport menjëherë.

Gjithashtu disponohen module hibride të teatrit operativ që mund të konfigurohen për të vendosur skaner CT, të furnizuar përmes zinxhirit të furnizimit të mëtejshëm të Vanguard. Të gjitha modulet janë aktualisht të vendosura në Holandë.

Opsionet modulare që janë aktualisht të disponueshme janë renditur më poshtë, por reparte dhe teatro shtesë në konfigurime të ndryshme mund të sigurohen sipas kërkesës.

Për të pyetur për ndonjë nga zgjidhjet tona modulare, ju lutemi kontaktoni [email protected].

Lloji i modulit # shtretër Gjithsej m2 Vendndodhja aktuale Statusi
Reparti 18 krevate 660 NL 16 shtretër në dhoma dyshe dhe 2 në dhoma teke. Paketuar dhe gati për transport.
Kompleksi i dyfishtë operativ me rikuperim Kompleksi OT 340 NL Gati për transport si kompleks i teatrit operativ. Rikonfigurohet në një repart me maksimum 11 shtretër gjithsej. Duhen 3 javë për të konfiguruar, plus transportin.
Reparti 10 shtretër 216 NL Modulet në magazinë dhe mund të konfigurohen në 4 javë, plus transportin.

 

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Vanguard mund të ndihmojë në trajtimin e mungesës së aksesit në sallonet e operacionit, të identifikuara nga RCS

Regjistrimi i fuqisë punëtore kirurgjikale RCS 2023 tregon se problemet me aksesin në sallonet e operacionit po kontribuojnë në kohët e gjata të pritjes për trajtim spitalor në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar
Lexo më shumë

Vanguard po sjell një teatër operativ të rrjedhës Laminar në The Operating Theaters North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 shkurt 2024, Stadiumi Etihad, Mançester
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe