Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Се најавува новото ПОГОЛЕМО мобилно болничко одделение на Vanguard Healthcare Solutions

4 март, 2024 година
< Назад на вести
Новото одделение на Vanguard со 10 кревети е достапно од 1 март 2024 година

Просторот на болничкото одделение е често на врвот, особено за време на сезонски периоди на дополнителен притисок. Нашето ново болничко одделение со 10 заливни може значително да го зголеми просторот за кревет кој е достапен во болницата, намалувајќи го притисокот врз давателите на здравствени услуги и подобрувајќи го пристапот на пациентите до витална нега.

Нашите мобилни објекти, кои може да се инсталираат и пуштаат во употреба во рок од неколку недели, вклучуваат операциони сали, апартмани за ендоскопија, деконтаминација на ендоскоп, стерилизација, одделенија, клиники, единици за полесни повреди и предавање на брза помош. Скалабилни, вклучително и интеграција со прилагодени модуларни објекти, тие служат како хируршки центри и дијагностички центри во заедницата.

Ако ви требаат дополнителни членови на здравствениот тим за да работат на одделенијата, можеме да го организираме тоа за вас. Можеме да обезбедиме и медицинска опрема на барање. Сето тоа е дел од нашата понуда на сеопфатни решенија. 

Vanguard Healthcare Solutions е водечки глобален снабдувач на флексибилна клиничка инфраструктура и услуги, обезбедувајќи висококвалитетни, технички напредни решенија со темпо преку партнерство со нашите клиенти за подобрување на здравствените резултати. Ние работиме со нашите клиенти за да обезбедиме висококвалитетни, одржливи решенија за здравствена заштита, со нарачани здравствени простори кои се однесуваат на уникатните потреби на секој здравствен систем.

Имаме и количка со 6 кревети/8, на располагање на Hospital Ward, што им помага на Trust да се справи со зголемениот капацитет и помага да се ублажат притисоците врз одделенијата за итни случаи.

Споделете го ова:

< Назад на вести

Можно е и ова да ти се допаѓа...

Vanguard Healthcare Solutions објавува нова бела книга

„Намалување на листите на чекање, генерирање средства, подобрување на животот: воспоставување хируршки центар“ На 22 април 2024 година, високи лидери од здравствените трустови во Велика Британија се состанаа во Ковентри на дискусија за тркалезна маса за воспоставување и оптимизација на хируршки центри. Со кој претседаваше Крис Блеквел-Фрост, состанокот започна со сесија на прашања и одговори, фокусирана на хируршкиот центар во Јужна […]
Прочитај повеќе

Vanguard изложува и лансира нова бела книга на NHS ConfedExpo 2024

Придружете ни се на штандот Б2 во Манчестер Централ на 12-ти и 13-ти јуни за NHS ConfedExpo 2024.
Прочитај повеќе

Vanguard се изложува на BSG Live 2024 година

Излагаме во британското здружение за гастроентерологија во живо од 17-ти до 20-ти јуни 2024 година, ICC Бирмингем.
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница