Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Njoftimi i Pavijonit të ri MË TË MADH MË TË MADH të Spitalit Mobile të Vanguard Healthcare Solutions

4 Mars, 2024
< Kthehu te lajmet
Reparti i ri me 10 shtretër i Vanguard është i disponueshëm nga 1 Mars 2024

Hapësira e repartit të spitalit është shpesh në një nivel të lartë, veçanërisht gjatë periudhave sezonale të presionit shtesë. Reparti ynë i ri spitalor 10 bay mund të rrisë ndjeshëm hapësirën e shtratit të disponueshëm në një spital, duke lehtësuar presionin mbi ofruesit e kujdesit shëndetësor dhe duke përmirësuar aksesin e pacientëve në kujdesin jetësor.

Objektet tona celulare, të cilat mund të instalohen dhe vihen në punë brenda javësh, përfshijnë sallat e operacionit, suitat e endoskopisë, dekontaminimin e endoskopit, sterilizimin, repartet, klinikat, njësitë e lëndimeve të lehta dhe dorëzimin e ambulancës. Të shkallëzuara, duke përfshirë integrimin me pajisje modulare të personalizuara, ato shërbejnë si qendra kirurgjikale dhe qendra diagnostike komunitare.

Nëse keni nevojë për anëtarë shtesë të ekipit të kujdesit shëndetësor për të punuar në reparte, ne mund ta rregullojmë atë për ju. Ne gjithashtu mund të ofrojmë pajisje mjekësore sipas kërkesës. Është e gjitha pjesë e ofertës sonë të zgjidhjeve gjithëpërfshirëse. 

Vanguard Healthcare Solutions është një ofrues kryesor global i infrastrukturës dhe shërbimeve klinike fleksibël, duke ofruar zgjidhje me cilësi të lartë, teknikisht të avancuara me ritëm duke bashkëpunuar me klientët tanë për të përmirësuar rezultatet shëndetësore. Ne punojmë me klientët tanë për të ofruar zgjidhje të cilësisë së lartë dhe të qëndrueshme të kujdesit shëndetësor, me hapësira të kujdesit shëndetësor me porosi që adresojnë nevojat unike të çdo sistemi të kujdesit shëndetësor.

Ne kemi gjithashtu karrocë me 6 shtretër/8, në repartin e Spitalit, duke ndihmuar Trust's të përballojë kapacitetin në rritje dhe të ndihmojë në zbutjen e presioneve në departamentet e urgjencës.

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard Healthcare Solutions publikon një letër të re të bardhë

"Reduktimi i listave të pritjes, gjenerimi i fondeve, përmirësimi i jetës: krijimi i një qendre kirurgjikale" Më 22 prill 2024, drejtues të lartë nga e gjithë fondet e kujdesit shëndetësor në Mbretërinë e Bashkuar u takuan në Coventry për një tryezë të rrumbullakët diskutimi rreth krijimit dhe optimizimit të qendrave kirurgjikale. Kryesuar nga Chris Blackwell-Frost, takimi filloi me një seancë pyetje-përgjigje, duke u fokusuar në qendrën kirurgjikale në jug […]
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon dhe po lançon një letër të re të bardhë në NHS ConfedExpo 2024

Bashkohuni me ne në stendën B2 në Manchester Central më 12 dhe 13 qershor për NHS ConfedExpo 2024.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në BSG Live 2024

Ne po ekspozojmë në Shoqërinë Britanike të Gastroenterologjisë Live në datat 17 - 20 qershor 2024, ICC Birmingham.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe