Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Одредба за дополнителна хирургија за Amsterdam Aesthetics

12 јули, 2018 година
< Назад на вести
Amsterdam Aesthetics добива дополнителни хируршки услуги преку распоредување на мобилни единици од страна на Q-bital, меѓународната филијала на Vanguard Healthcare Solutions.

Меѓународен дострел

Q-bital Healthcare Solutions, меѓународната филијала на Vanguard, беше зафатена со работа заедно со Young Medical, нејзин дистрибутер и партнер во Холандија. Заедно, тие испорачаа дополнителна хируршка одредба за Amsterdam Aesthetics за да и помогнат да одговори на зголемената побарувачка за услуги.

Решението пристигна со време на пресврт помало од 10 дена од првичната нарачка до првата постапка. Партнерите создадоа и испорачаа пакет за хирургија и опоравување за приватната клиника со што ќе се зголеми нејзиниот капацитет за пациентите. Болницата имаше закажано преку 30 процедури само за првата недела.

Amsterdam Aesthetics се наоѓа во Амстелвен, околу 20 километри југозападно од Амстердам. Тамошниот тим обезбедува низа висококвалитетни козметички процедури, вклучувајќи зголемување на градите и подобрување на задникот, како и липосукција. Исто така, таа е една од ретките клиники во Бенелукс што нуди роботизирани импланти за коса.

Клиниката дополнително обезбедува релаксирачка бања за користење на пациентите придружници, каде што можат да се релаксираат додека чекаат.

Олеснување на висококвалитетни услуги за пациентите

Роб ван Лифланд, основач на Young Medical рече: „Тимот на Amsterdam Aesthetics сакаше да го зголеми разновидноста и бројот на козметички процедури што би можеле да им ги понудат на клиентите. За да го направат тоа, им требаше операциона сала од 1 класа. Да се најде привремено решение кое нуди алтернативни методи на обезбедување хируршка интервенција и сè уште е соодветно за целта беше предизвик.

„Додека развиваат сопствени капацитети, тие избраа да инсталираат операциона сала Q-bital. Тие се најдобри во класата во однос на нивниот систем за вентилација и чистотата, кои се од витално значење.

„Воодушевени сме што два дена по потпишувањето на договорот, единицата беше поставена на лице место. По сето соодветно поставување и тестирање, тој беше оперативен во рок од 10 дена. Единицата вклучува област за добредојде на пациенти, операциона сала и пакет за опоравување. Сите тие се во склад со луксузот и квалитетот што ги нуди оваа клиника“.

Споделете го ова:

< Назад на вести

Можно е и ова да ти се допаѓа...

Мобилен комплекс инсталиран во Ипсвич

Во Ипсвич е инсталирано решение за мобилно кино составено од мобилна операциона сала, мобилна клиника и мобилно одделение за да се обезбеди дополнителен капацитет за основните процедури.
Прочитај повеќе

Театар за ламинарен тек инсталиран во Шетланд

Водечкиот давател на медицинска инфраструктура во ОК инсталира мобилно хируршко решение во болницата Гилберт Бејн за да се бори против хируршкиот заостаток низ Шетланд и Оркни.
Прочитај повеќе

Vanguard инсталира модуларен објект за борба против хируршки заостанати

Универзитетската болница „Сент Џорџ“ NHS Foundation Trust се соочуваше со растечки заостанати хируршки операции во Југозападен Лондон. Трустот требаше да додаде дополнителен капацитет за хируршки процедури, прашање што беше влошено од пандемијата COVID-19.
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница