Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Sigurimi shtesë i kirurgjisë për Amsterdam Estetics

12 Korrik, 2018
< Kthehu te lajmet
Amsterdam Aesthetics përfiton ofrim shtesë kirurgjikale përmes vendosjes së njësive celulare nga Q-bital, dega ndërkombëtare e Vanguard Healthcare Solutions.

Shtrirje ndërkombëtare

Q-bital Healthcare Solutions, dega ndërkombëtare e Vanguard, ka qenë e zënë duke punuar së bashku me Young Medical, distributorin dhe partnerin e saj në Holandë. Së bashku ata kanë ofruar një ofertë shtesë kirurgjikale për Amsterdam Aesthetics për ta ndihmuar atë të përmbushë kërkesën në rritje për shërbime.

Zgjidhja mbërriti me një kohë kthimi prej më pak se 10 ditësh nga porosia fillestare në procedurën e parë. Partnerët krijuan dhe dorëzuan një suitë kirurgjie dhe rikuperimi për klinikën private, e cila do ta shohë atë të rrisë kapacitetin e saj për pacientët. Spitali kishte planifikuar mbi 30 procedura vetëm për javën e parë.

Amsterdam Aesthetics është i bazuar në Amstelveen, rreth 20 km në jug-perëndim të Amsterdamit. Ekipi atje ofron një sërë procedurash kozmetike me cilësi të lartë, duke përfshirë shtimin e gjoksit dhe përmirësimin e të pasmeve, si dhe liposuction. Është gjithashtu një nga klinikat e pakta në Beneluks që ofron implante flokësh të robotizuar.

Klinika ofron gjithashtu një banjë relaksuese për përdorim nga pacientët shoqërues, ku ata mund të pushojnë ndërsa presin.

Lehtësimi i shërbimeve me cilësi të lartë për pacientët

Rob van Liefland, themeluesi i Young Medical tha: “Ekipi në Amsterdam Aesthetics donte të rriste shumëllojshmërinë dhe numrin e procedurave kozmetike që mund t'u ofronin klientëve. Për ta bërë këtë, ata kishin nevojë për një sallë operacioni të klasës 1. Gjetja e një zgjidhjeje të përkohshme që ofronte metoda alternative të ofrimit të kirurgjisë dhe që ishte ende e përshtatshme për qëllimin ishte një sfidë.

“Ndërsa zhvillojnë objektet e tyre, ata kanë zgjedhur të instalojnë një sallë operative Q-bital. Ata janë më të mirët në klasë për sa i përket sistemit të tyre të ventilimit dhe pastërtisë, të cilat janë jashtëzakonisht të rëndësishme.

“Ne jemi të kënaqur që dy ditë pas nënshkrimit të kontratës, njësia ishte në vend. Pas gjithë konfigurimit dhe testimit të duhur, ai ishte funksional brenda 10 ditëve. Njësia përfshin një zonë për pritjen e pacientëve, një sallë operacioni dhe një suitë rikuperimi. Ata janë të gjithë në përputhje me luksin dhe cilësinë që ofron kjo klinikë.”

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Kompleksi celular i instaluar në Ipswich

Një zgjidhje e lëvizshme teatri e përbërë nga një sallë operative e lëvizshme, një klinikë e lëvizshme dhe një repart i lëvizshëm është instaluar në Ipswich për të ofruar kapacitet shtesë për procedurat thelbësore.
Lexo më shumë

Teatri i rrjedhës laminare i instaluar në Shetland

Ofruesi kryesor i infrastrukturës mjekësore në Mbretërinë e Bashkuar instalon zgjidhje të lëvizshme kirurgjikale në Spitalin Gilbert Bain për të luftuar ngarkesën kirurgjikale në Shetland dhe Orkney.
Lexo më shumë

Vanguard instalon pajisje modulare për të luftuar prapambetjen kirurgjikale

Fondacioni i Fondacionit NHS të Spitalit Universitar St George's po përballej me një numër në rritje kirurgjikale në Londrën Jugperëndimore. Trusti duhej të shtonte kapacitet shtesë për procedurat kirurgjikale, një çështje e cila ishte përkeqësuar nga pandemia COVID-19.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe