Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Kompleksi celular i instaluar në Ipswich

24 Shkurt, 2022
< Kthehu te lajmet
Një zgjidhje e lëvizshme teatri e përbërë nga një sallë operative e lëvizshme, një klinikë e lëvizshme dhe një repart i lëvizshëm është instaluar në Ipswich për të ofruar kapacitet shtesë për procedurat thelbësore.

Një zgjidhje inovative e kujdesit shëndetësor celular po ndihmon dy Trust të NHS të shtojnë kapacitet shtesë për procedurat thelbësore ndërkohë që vazhdojnë të rikuperohen nga sfidat e kohës së pritjes të shkaktuara nga COVID-19.

Vanguard Healthcare Solutions po punon së bashku Trusti i Fondacionit NHS të West Suffolk dhe Trusti i Fondacionit NHS të East Suffolk dhe North Essex për të instaluar një kompleks spitalor vizitor celular në Spitalin Ipswich.

Kompleksi përfshin tre objekte të lëvizshme duke përfshirë një celular sallë operacioni , klinikë dhe repart. E përdorur për një sërë procedurash, zgjidhja është e lidhur pa probleme me spitalin për të maksimizuar efikasitetin.

Për muajt e parë të vendosjes së saj të parashikuar gjatë një viti në spital, njësia u shërbeu pacientëve nga West Suffolk për të ndihmuar Trustin të pastronte numrin e mbetur të pacientëve në pritje të procedurave të lidhura me COVID. Për pjesën e mbetur të kohës në vend, ai do t'u shërbejë pacientëve nga East Suffolk.

Si dhe tre zgjidhjet celulare, Vanguard po ofron gjithashtu një ekip prej shtatë stafi klinik për të shtuar ekipet klinike dhe kirurgët e Trustit që do të punojnë në njësi.

Vanguard është kompania udhëheqëse e infrastrukturës mjekësore në Mbretërinë e Bashkuar dhe ofron një gamë të gjerë zgjidhjesh celulare dhe modulare për ofruesit e kujdesit shëndetësor për t'i ndihmuar ata të rrisin kapacitetin për të ofruar kujdes thelbësor për pacientët. operating theatre Spitalet e vizituara përfshijnë një sallë operacioni dhe repart, duke lejuar një rrugë të plotë të pacientit të pavarur nga pasuria e spitalit. Ato përfshijnë anestezi, sallën e operacionit dhe dhomën e rikuperimit të fazës së parë, zonat e stacionit të pritjes/infermierëve, ajrin mjedisor të filtruar nga HEPA dhe zonat e shërbimeve. Të gjithë kinematë celulare Vanguard përfshijnë gjithashtu zonat e anestezisë dhe rikuperimit, zonën e pastrimit, dhomat e zhveshjes dhe ajrin mjedisor të filtruar me HEPA.

Maxine Lawson, Menaxher i Llogarisë Jugore për Vanguard, tha: "Ne jemi të kënaqur që po punojmë së bashku me këto dy Trusts në një bashkëpunim kaq të suksesshëm trepalësh. Ka qenë një sukses i madh tashmë me reagime vërtet pozitive nga klinicistët që punojnë brenda tij.”

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard po ekspozon në Healthcare Estates 2024

Konferenca dhe ekspozita e Institutit të Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive (IHEEM) - 8 dhe 9 tetor 2024, Manchester Central.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024

Ne po ekspozojmë në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024 në Qendrën Ndërkombëtare, Telford më 9 dhe 10 maj 2024
Lexo më shumë

Një strukturë inovative "dorëzimi i ambulancës" po ndihmon Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore të përmirësojë përvojën e pacientit

Vanguard Healthcare Solutions ofroi një strukturë inovative të "dorëzimit të ambulancës" për Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore, i cili tashmë ka mbështetur më shumë se 15,000 pacientë.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe