Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Vanguard instalon pajisje modulare për të luftuar prapambetjen kirurgjikale

21 Dhjetor, 2021
< Kthehu te lajmet
Fondacioni i Fondacionit NHS të Spitalit Universitar St George's po përballej me një numër në rritje kirurgjikale në Londrën Jugperëndimore. Trusti duhej të shtonte kapacitet shtesë për procedurat kirurgjikale, një çështje e cila ishte përkeqësuar nga pandemia COVID-19.

Nevoja

Fondacioni i Fondacionit NHS të Spitalit Universitar St George's po përballej me një numër në rritje kirurgjikale në Londrën Jugperëndimore. Trusti duhej të shtonte kapacitet shtesë për procedurat kirurgjikale, një çështje e cila ishte përkeqësuar nga pandemia COVID-19. Trusti po kryente 10,608 procedura më pak se sa pritej midis marsit 2020 dhe majit 2021 dhe numri i pacientëve që kishin nevojë për kirurgji rutinë në zonë ishte rritur me 30,000 që nga fillimi i pandemisë. Meqenëse pjesa më e madhe e ditarit të prapambetur ishin procedura kirurgjikale ditore, Trusti kishte nevojë për një zgjidhje që krijonte kapacitet shtesë në një strukturë më vete, e cila mund të krijohej shpejt në Spitalin e Mbretëreshës Mary në Roehampton. Zgjidhja duhej të siguronte hapësirë për të lejuar të gjithë udhëtimin e pacientit që përfshin mbërritjen për në shtëpi - në një mënyrë që minimizon rrezikun e transmetimit të COVID-19 dhe maksimizon kontrollin e infeksionit. surgical backlog Plani Plani ishte që të krijohej një zgjidhje e cila mund të përmbushte afatet e ngushta kohore të kërkuara nga Trusti, pasi ngecja duhej të adresohej në muaj dhe jo në vite që do të duheshin për të ndërtuar infrastrukturën tradicionale. Me një përmbledhje fillestare, Vanguard zhvilloi një propozim dhe plan që Trusti ta shqyrtonte brenda vetëm 10 ditësh.

Të gjitha aspektet e dizajneve u morën parasysh nga një grup i gjerë profesionistësh brenda Trustit për t'u siguruar që ata përmbushnin nevojat dhe pritshmëritë e tyre. Kjo përfshinte staf klinik si Shefi i Kirurgjisë, Shefi i Teatrove dhe Menaxhmenti i Teatrit për të siguruar që aspekte të tilla si shtrirja e përgjithshme, pikat elektrike, mobiljet e integruara dhe pikat e të dhënave ishin optimale për përdorim të stafit.

Duke punuar së bashku, Vanguard dhe Trust përmirësuan dhe zhvilluan më tej planin për të përdorur opsione modulare për të krijuar një kompleks me porosi me katër teatro, duke përfshirë dhomat e teatrit operativ me specifikime të larta së bashku me një repart rikuperimi, dhoma konsultimi, objekte të stafit dhe zona të shërbimeve dhe të cilat mund të vendoseshin veçmas në spital. Zgjidhja Vanguard Vanguard projektoi, ndërtoi dhe instaloi një kompleks me porosi brenda disa muajsh sipas specifikimeve dhe kërkesave të Trustit. Që nga vendimi fillestar për të nisur një iniciativë për krijimin e kapaciteteve, një kompleks teatri funksional modular u dorëzua në 5 muaj, dukshëm më pak kohë se sa do të nevojitej për zhvillimin, vënien në punë dhe vënien në funksion të një godine tradicionale.

Kompleksi është projektuar me dhoma të mëdha, korridore të gjera dhe dysheme të forta betoni, në mënyrë që nga brenda të mos dallohet nga një spital i ndërtuar tradicionalisht. Rezultati Niveli i lartë i bashkëpunimit pozitiv midis Vanguard, menaxhimit të Trustit dhe stafit klinik ishte një nga arsyet kryesore pse projekti u dorëzua në mënyrë kaq efikase - pasi planet u nënshkruan, ndërtimi ishte në gjendje të fillonte ditën tjetër të punës. Koha e kaluar nga dorëzimi i njësisë së parë modulare individuale deri te pacienti i parë që trajtohej ishte pak më pak se 3 muaj.

Që nga gushti i vitit 2021, më shumë se 300 procedura ishin kryer në mënyrë komplekse, me një mesatare prej rreth 120 që kryheshin në javë - duke ndihmuar si në adresimin e numrit të nevojshëm të kirurgjisë gjatë ditës, ashtu edhe në lirimin e hapësirës për procedura më komplekse ose me rrezik të lartë. të kryhet në vende të tjera jugperëndimore të Londrës me objekte të kujdesit intensiv ose urgjent. Fleksibiliteti i objektit modular është gjithashtu një avantazh, pasi njohuria se ai mund të hiqet ose të ripërdoret kur është e nevojshme ofron siguri për të ardhmen.

Reagimet e pacientëve kanë qenë shumë pozitive, veçanërisht për përfitimet e secilës fazë të kujdesit të tyre që ndodh në një fushë, duke përfshirë rritjen e besimit për ndjekjen e shërbimit gjatë pandemisë COVID-19. Reagimet e stafit gjithashtu kanë qenë pozitive – ata që punojnë brenda kompleksit kanë lavdëruar hapësirën dhe objektet e stafit me hapësirat e pushimit të stafit dhe ndryshimin e zonave dhe elemente të tilla si parkimi i biçikletave – shpesh i vështirë për t’u akomoduar brenda ndërtimeve tradicionale dhe të vjetra – të përfshira në dizajn që në fillim.

Për të mësuar më shumë, shikoni dokumentarin e plotë këtu .

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard po ekspozon në Healthcare Estates 2024

Konferenca dhe ekspozita e Institutit të Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive (IHEEM) - 8 dhe 9 tetor 2024, Manchester Central.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024

Ne po ekspozojmë në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024 në Qendrën Ndërkombëtare, Telford më 9 dhe 10 maj 2024
Lexo më shumë

Një strukturë inovative "dorëzimi i ambulancës" po ndihmon Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore të përmirësojë përvojën e pacientit

Vanguard Healthcare Solutions ofroi një strukturë inovative të "dorëzimit të ambulancës" për Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore, i cili tashmë ka mbështetur më shumë se 15,000 pacientë.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe