Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Vanguard се изложува на Healthcare Estates 2024 година

8 и 9 октомври 2024 година
< Назад на настаните
Конференција и изложба на Институтот за здравствено инженерство и управување со имот (IHEEM) - 8-ми и 9-ти октомври 2024 година, Централ Манчестер.

Vanguard Healthcare Solutions ќе биде на штандот F6 и ќе им покаже на посетителите како, специјализирани исклучиво за здравствена заштита, ние сме единствено способни да обезбедиме висококвалитетна, флексибилна, клиничка инфраструктура и услуги со темпо.

Дводневната конференција и изложба е најголемиот настан во ОК за здравствениот инженеринг и секторите за управување со капацитети, со над 3500 присутни. Конференцијата ќе се осврне на критичните прашања кои влијаат на секторот денес, како и на оние кои ја одредуваат неговата иднина, а на изложбените штандови ќе бидат претставени лидери во индустријата кои обезбедуваат увид и информации за најновите достигнувања во здравствениот инженеринг, имотите и управувањето со капацитетите.


На нашиот штанд минатата година, Vanguard им ја прикажа на посетителите нашата најнова технологија за проширена реалност, овозможувајќи ни да оставиме модуларен или мобилен објект на локација по ваш избор. Притоа, посетителите можеа од прва рака да видат како нашата клиничка инфраструктура ќе изгледа и ќе се вклопи на нивната локација, и овозможува понатамошни дискусии околу создавање мобилни, модуларни и мешани решенија за модалитет кои им помагаат на Trusts со притисоци како листа на чекање и реновирање на пример. . 

Кликнете на видеото подолу за да видите како ја користевме нашата најнова технологија за зголемена реалност, прикажана во Healthcare Estates, може да помогне да се визуелизира како нашите клинички капацитети можат да се вклопат во вашиот имот. 

Ако не пропуштивте минатата година, не плашете се, ќе го донесеме со нас нашиот систем за сместување во установи повторно во здравствените имоти, каде што ќе ги прикажеме нашите најнови понуди на производи во нашата нова поголема, мобилен театар, и нашиот нов поголем болничко одделение.

Дојдете и посетете не на штандот F6 за да дознаете повеќе за нашите понуди за мобилни, модуларни и мешани модалитети или да резервирате состанок еден-на-еден со тимот на Vanguard за да разговарате за вашите клинички потреби, контактирајте со нас на
[email protected]

Споделете го ова:

Можно е и ова да ти се допаѓа...

Vanguard се изложува на BSG Live 2024 година

Излагаме во британското здружение за гастроентерологија во живо од 17-ти до 20-ти јуни 2024 година, ICC Бирмингем.
Прочитај повеќе

Vanguard Healthcare Solutions се финалисти на HCSA EIS

Vanguard Healthcare Solutions влезе во потесен избор како финалист на HCSA EIS за Мидлендс и Источна Англија
Прочитај повеќе

Vanguard се изложува на HEFMA Leadership Forum 2024

Излагаме на лидерскиот форум HEFMA 2024 во Меѓународниот центар, Телфорд на 9-ти и 10-ти мај 2024 година
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница