Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Vanguard po ekspozon në Healthcare Estates 2024

8 dhe 9 tetor 2024
< Kthehu te ngjarjet
Konferenca dhe ekspozita e Institutit të Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive (IHEEM) - 8 dhe 9 tetor 2024, Manchester Central.

Vanguard Healthcare Solutions do të jetë në stendën F6 dhe do t'u demonstrojë vizitorëve se si, të specializuar ekskluzivisht në kujdesin shëndetësor, ne jemi në gjendje unike të ofrojmë infrastrukturë dhe shërbime klinike me cilësi të lartë, fleksibël, me shpejtësi.

Konferenca dhe ekspozita dyditore është ngjarja më e madhe në Mbretërinë e Bashkuar për sektorët e inxhinierisë së kujdesit shëndetësor dhe menaxhimit të objekteve, me mbi 3500 pjesëmarrës të pritur. Konferenca do të trajtojë çështjet kritike që prekin sektorin sot, si dhe ato që përcaktojnë të ardhmen e tij, dhe stendat e ekspozitës do të paraqesin udhëheqës të industrisë që ofrojnë njohuri dhe informacion mbi përparimet më të reja në inxhinierinë e kujdesit shëndetësor, pasuritë dhe menaxhimin e objekteve.


Në stendën tonë vitin e kaluar, Vanguard shfaqi për vizitorët teknologjinë tonë më të fundit të realitetit të shtuar, duke na lejuar të hedhim një strukturë modulare ose të lëvizshme në një vendndodhje të zgjedhjes suaj. Duke vepruar kështu, vizitorët ishin në gjendje të shihnin nga dora e parë se si infrastruktura jonë klinike do të duket dhe do të përshtatet në faqen e tyre dhe lejon diskutime të mëtejshme rreth krijimit të zgjidhjeve të modalitetit të lëvizshëm, modularë dhe të përzier duke ndihmuar Trustet me presione të tilla si një listë pritjeje dhe rinovim për shembull. . 

Klikoni videon më poshtë për të parë se si kemi përdorur teknologjinë tonë më të fundit të realitetit të shtuar, të shfaqur në Healthcare Estates, mund të ndihmojë në vizualizimin se si objektet tona klinike mund të përshtaten në pasurinë tuaj. 

Nëse na keni munguar vitin e kaluar, mos kini frikë, ne do të sjellim me vete sistemin tonë të vendosjes së objekteve përsëri në Pasuritë e Kujdesit Shëndetësor, ku do të shfaqim ofertat tona më të fundit të produkteve në më të rejat tona më të mëdha, teatër celular, dhe e reja jonë më e madhe reparti spitalor.

Ejani dhe na vizitoni në stendën F6 për të mësuar më shumë për ofertat tona të modalitetit celular, modular dhe të përzier, ose për të rezervuar një takim individual me ekipin Vanguard për të diskutuar nevojat tuaja klinike, na kontaktoni në
[email protected]

Shperndaje kete:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard po ekspozon në BSG Live 2024

Ne po ekspozojmë në Shoqërinë Britanike të Gastroenterologjisë Live në datat 17 - 20 qershor 2024, ICC Birmingham.
Lexo më shumë

Vanguard Healthcare Solutions janë finalistët e HCSA EIS

Vanguard Healthcare Solutions janë përzgjedhur si një finalist i HCSA EIS për Midlands dhe Lindjen e Anglisë
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024

Ne po ekspozojmë në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024 në Qendrën Ndërkombëtare, Telford më 9 dhe 10 maj 2024
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe