Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Njoftimi i teatrit të ri operativ më të madh të lëvizshëm të Vanguard Healthcare Solutions

6 Mars, 2024
< Kthehu te lajmet
Teatri i ri operativ celular i Vanguard është i disponueshëm nga 1 mars 2024

Në momentet e kërkesës maksimale, ose kur një teatër kërkon rinovim, ju mund të na drejtoheni për zgjidhje të shpejta, të besueshme dhe të sigurta që do të mbajnë listat tuaja kirurgjikale në lëvizje. Teatrot operative me rrjedhje laminare, ultra të pastra, mund të kombinohen me konstruksione modulare, sipas kërkesave tuaja. Teatro të shumtë mund të lidhen me lloje të tjera objektesh të lëvizshme ose modulare, duke përfshirë repartet për të ofruar ambiente për rastet ditore.

Teatri ynë i ri operativ, më i madh, me rrjedhje laminare, krenohet me një sallë operative 49 m², duke lejuar lëvizje më të lehtë rreth zonës së operacionit, hapësirë për pajisje shtesë dhe më shumë hapësirë për stërvitje. Dhomat e anestezisë, rikuperimit, pastrimit dhe shërbimeve ofrojnë gjithashtu hapësirë shtesë.


Hapësirat tona të kujdesit shëndetësor u ofrojnë spitaleve në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar kapacitet klinik për një sërë procedurash kirurgjikale të përgjithshme dhe të specializuara, duke përfshirë maternitetin, zëvendësimin dhe rishikimin e kyçeve ortopedike, procedurat kardiovaskulare, kurrizore dhe gjinekologjike.

Vanguard Healthcare Solutions është një ofrues kryesor global i infrastrukturës dhe shërbimeve klinike fleksibël, duke ofruar zgjidhje me cilësi të lartë, teknikisht të avancuara me ritëm duke bashkëpunuar me klientët tanë për të përmirësuar rezultatet shëndetësore. Ne punojmë me klientët tanë për të ofruar zgjidhje të cilësisë së lartë dhe të qëndrueshme të kujdesit shëndetësor, me hapësira të kujdesit shëndetësor me porosi që adresojnë nevojat unike të çdo sistemi të kujdesit shëndetësor.

Teatro të shumtë mund të lidhen me lloje të tjera të objekteve të lëvizshme ose modulare, duke përfshirë repartet, për të ofruar një strukturë ditor.

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard Healthcare Solutions publikon një letër të re të bardhë

"Reduktimi i listave të pritjes, gjenerimi i fondeve, përmirësimi i jetës: krijimi i një qendre kirurgjikale" Më 22 prill 2024, drejtues të lartë nga e gjithë fondet e kujdesit shëndetësor në Mbretërinë e Bashkuar u takuan në Coventry për një tryezë të rrumbullakët diskutimi rreth krijimit dhe optimizimit të qendrave kirurgjikale. Kryesuar nga Chris Blackwell-Frost, takimi filloi me një seancë pyetje-përgjigje, duke u fokusuar në qendrën kirurgjikale në jug […]
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon dhe po lançon një letër të re të bardhë në NHS ConfedExpo 2024

Bashkohuni me ne në stendën B2 në Manchester Central më 12 dhe 13 qershor për NHS ConfedExpo 2024.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në BSG Live 2024

Ne po ekspozojmë në Shoqërinë Britanike të Gastroenterologjisë Live në datat 17 - 20 qershor 2024, ICC Birmingham.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe