Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Го најавуваме новиот ПОГОЛЕМ мобилен операционен театар на Vanguard Healthcare Solutions

6 март, 2024 година
< Назад на вести
Новиот поголем мобилен оперативен театар на Vanguard е достапен од 1 март 2024 година

Во моменти на најголема побарувачка или кога театар бара реновирање, можете да се обратите кај нас за брзи, сигурни и безбедни решенија кои ќе ги задржат вашите хируршки листи во движење. Ламинарен проток, ултра чисти, операциони сали може да се комбинираат со модуларни конструкции, нарачани според вашите барања. Повеќе театри може да се поврзат со други мобилни или модуларни типови објекти, вклучително и одделенија за да се обезбедат простории за дневен престој.

Нашата нова, поголема операциона сала со ламинарен проток може да се пофали со операциона сала од 49 m², што овозможува полесно движење низ операционата област, простор за дополнителна опрема и повеќе простор за обука. Дополнителен простор обезбедуваат и просториите за анестезија, закрепнување, чистење и помошни простории.


Нашите здравствени простори им обезбедуваат на болниците низ ОК со клинички капацитет за низа општи и специјалистички хируршки процедури, вклучувајќи породилно, ортопедска замена и ревизии на зглобови, кардиоваскуларни, спинални и гинеколошки процедури.

Vanguard Healthcare Solutions е водечки глобален снабдувач на флексибилна клиничка инфраструктура и услуги, обезбедувајќи висококвалитетни, технички напредни решенија со темпо преку партнерство со нашите клиенти за подобрување на здравствените резултати. Ние работиме со нашите клиенти за да обезбедиме висококвалитетни, одржливи решенија за здравствена заштита, со нарачани здравствени простори кои се однесуваат на уникатните потреби на секој здравствен систем.

Повеќе театри може да се поврзат со други мобилни или модуларни типови објекти, вклучително и одделенија, за да се обезбеди објект за дневен случај.

Споделете го ова:

< Назад на вести

Можно е и ова да ти се допаѓа...

Vanguard Healthcare Solutions објавува нова бела книга

„Намалување на листите на чекање, генерирање средства, подобрување на животот: воспоставување хируршки центар“ На 22 април 2024 година, високи лидери од здравствените трустови во Велика Британија се состанаа во Ковентри на дискусија за тркалезна маса за воспоставување и оптимизација на хируршки центри. Со кој претседаваше Крис Блеквел-Фрост, состанокот започна со сесија на прашања и одговори, фокусирана на хируршкиот центар во Јужна […]
Прочитај повеќе

Vanguard изложува и лансира нова бела книга на NHS ConfedExpo 2024

Придружете ни се на штандот Б2 во Манчестер Централ на 12-ти и 13-ти јуни за NHS ConfedExpo 2024.
Прочитај повеќе

Vanguard се изложува на BSG Live 2024 година

Излагаме во британското здружение за гастроентерологија во живо од 17-ти до 20-ти јуни 2024 година, ICC Бирмингем.
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница