Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Искуството во оперативниот театар Vanguard

27 јануари 2023 година
< Назад на вести
Вторник 28 февруари и среда 1 март | 09:00-17:00 Болница Квин Мери, Лејн Роехемптон, Роехемптон, Лондон SW15 5PN

Дојдете и погледнете ја внатрешноста на мобилната операциона сала Vanguard Healthcare Solutions, заедно со модуларниот хируршки комплекс со четири театри што Vanguard го изгради за помалку од четири месеци. За да го регистрирате вашиот интерес за посета на Vanguard Operating Theatre Experience, пополнете го формуларот подолу. Vanguard обезбедува дополнителен театарски простор за болниците кои сакаат да го зголемат капацитетот, да ги решат заостанатите работи или да продолжат со операциите за време на реновирањето. Објекти од која било големина може да се создадат, неверојатно брзо, користејќи современи методи на (модуларна) градба.

Кога дури и тоа не е доволно брзо, Vanguard испорачува мобилен театар, поврзан со постоечките болнички установи преку коридор или поддржан од други мобилни или модуларни објекти Vanguard. Може да се постави мобилна операциона сала, да се изгради коридор и пациентите да подлежат на процедури во рок од неколку недели од првото испитување.

Немојте да бидете заведени со зборот „мобилен“. Дизајнирани да се испорачуваат и инсталираат брзо, мобилните операциони сали на Vanguard се целосно функционални, усогласени хируршки сали, погодни за речиси секоја процедура и можат да бидат поставени со години.

Понекогаш Trusts обезбедува персонал за театар Vanguard, за други Vanguard обезбедува и установа и членови на клиничкиот тим. До денес, на мобилните капацитети обезбедени со персонал, завршените процедури опфатија: Над 70.000 ортопедски, над 70.000 офталмолошки, над 40.000 општа хирургија, над 20.000 гинекологија.

Оперативен театар за мобилен ламинарен проток Vanguard: За идеја за тоа што ќе видите на Vanguard Experience, направете видео обиколка на подвижна ламинарна операциона сала овде. Модуларниот хируршки центар Vanguard на локацијата на болницата Квин Мери им помага на фондацијата на фондацијата NHS на универзитетските болници Свети Џорџ и на соседните фондови да ги намалат заостанатите елективни операции. Погледнете ја инсталацијата и прошетајте овде.

Ве молиме пополнете го овој формулар за да ни овозможите да ви обезбедиме повеќе информации за искуството во оперативниот театар Vanguard:

Споделете го ова:

< Назад на вести

Можно е и ова да ти се допаѓа...

Работа во партнерство со Avie Consulting за конструктивно инженерство и усогласеност со вибрациите на подот

Vanguard Healthcare Solutions избра високо искусна Avie Consulting Ltd, компанија за структурно и градежништво со седиште во Лидс за да работи на два неодамнешни проекти.
Прочитај повеќе

Vanguard Healthcare Solutions објавува нова бела книга

„Намалување на листите на чекање, генерирање средства, подобрување на животот: воспоставување хируршки центар“ На 22 април 2024 година, високи лидери од здравствените трустови во Велика Британија се состанаа во Ковентри на дискусија за тркалезна маса за воспоставување и оптимизација на хируршки центри. Со кој претседаваше Крис Блеквел-Фрост, состанокот започна со сесија на прашања и одговори, фокусирана на хируршкиот центар во Јужна […]
Прочитај повеќе

Vanguard изложува и лансира нова бела книга на NHS ConfedExpo 2024

Придружете ни се на штандот Б2 во Манчестер Централ на 12-ти и 13-ти јуни за NHS ConfedExpo 2024.
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница