Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Përvoja e Teatrit Operativ Vanguard

27 janar, 2023
< Kthehu te lajmet
E martë 28 shkurt dhe e mërkurë 1 mars | 09:00-17:00 Spitali Queen Mary, Roehampton Lane, Roehampton, Londër SW15 5PN

Ejani dhe shikoni brendësinë e një teatri operativ celular Vanguard Healthcare Solutions, së bashku me kompleksin kirurgjik modular me katër teatro që Vanguard ndërtoi në më pak se katër muaj. Për të regjistruar interesin tuaj për të vizituar Eksperiencën e Teatrit Operativ Vanguard, ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm. Vanguard ofron hapësirë shtesë teatrore për spitalet që kërkojnë të rrisin kapacitetin, të adresojnë problemet e mbetura ose të vazhdojnë operacionet gjatë rinovimit. Objektet e çdo madhësie mund të krijohen, tepër shpejt, duke përdorur metoda moderne të ndërtimit (modular).

Edhe kur kjo nuk është mjaft e shpejtë, Vanguard ofron një teatër celular, të lidhur me objektet ekzistuese spitalore nëpërmjet një korridori ose të mbështetur nga pajisje të tjera të lëvizshme ose modulare Vanguard. Mund të krijohet një sallë operative e lëvizshme, të ndërtohet një korridor dhe pacientët t'i nënshtrohen procedurave brenda disa javësh nga hetimi i parë.

Mos u mashtroni nga fjala 'celular'. Të dizenjuara për t'u dorëzuar dhe instaluar shpejt, sallat operative të lëvizshme të Vanguard janë plotësisht funksionale, teatro kirurgjikale të përputhshme, të përshtatshme për pothuajse çdo procedurë dhe mund të jenë në vend për vite me rradhë.

Ndonjëherë Trusts ofrojnë stafin për një teatër Vanguard, për të tjerët Vanguard ofron si objektin ashtu edhe anëtarët e ekipit klinik. Deri më sot, në ambientet e lëvizshme të pajisura me staf, procedurat e kryera kanë përfshirë: Mbi 70,000 ortopedikë, mbi 70,000 oftalmikë, mbi 40,000 kirurgji të përgjithshme, mbi 20,000 gjinekologë.

Një Teatër Operativ Lëvizshëm Laminar Vanguard: Për një ide të asaj që do të shihni në Eksperiencën Vanguard, bëni një turne video në një objekt të teatrit operativ të lëvizshëm laminar këtu. Qendra kirurgjikale modulare Vanguard në sitin e Spitalit Queen Mary po ndihmon Trustin e Fondacionit NHS të Spitaleve Universitare të St. Shikoni instalimin dhe bëni një turne këtu.

Ju lutemi plotësoni këtë formular për të na lejuar t'ju ofrojmë më shumë informacion në lidhje me Eksperiencën e Teatrit Operativ Vanguard:

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Duke punuar në partneritet me Avie Consulting për inxhinierinë strukturore dhe pajtueshmërinë me dridhjet e dyshemesë

Vanguard Healthcare Solutions ka zgjedhur Avie Consulting Ltd me përvojë të lartë, një kompani inxhinierike strukturore dhe civile me bazë në Leeds për të punuar në dy projekte të fundit.
Lexo më shumë

Vanguard Healthcare Solutions publikon një letër të re të bardhë

"Reduktimi i listave të pritjes, gjenerimi i fondeve, përmirësimi i jetës: krijimi i një qendre kirurgjikale" Më 22 prill 2024, drejtues të lartë nga e gjithë fondet e kujdesit shëndetësor në Mbretërinë e Bashkuar u takuan në Coventry për një tryezë të rrumbullakët diskutimi rreth krijimit dhe optimizimit të qendrave kirurgjikale. Kryesuar nga Chris Blackwell-Frost, takimi filloi me një seancë pyetje-përgjigje, duke u fokusuar në qendrën kirurgjikale në jug […]
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon dhe po lançon një letër të re të bardhë në NHS ConfedExpo 2024

Bashkohuni me ne në stendën B2 në Manchester Central më 12 dhe 13 qershor për NHS ConfedExpo 2024.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe