Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Сала за породување за болницата Вилхелмина во Асен

15 октомври, 2018 година
< Назад на вести
Во болницата Вилхелмина во Асен во Холандија денеска е официјалното отворање на мобилната породилна сала од нашиот меѓународен тим Q-bital Healthcare Solutions.

Во болницата Вилхелмина во Асен во Холандија денеска е официјалното отворање на мобилната породилна сала од нашиот меѓународен тим Q-bital Healthcare Solutions.

Операционата сала Vanguard е изменета за да се создаде простор за породилна сала за да се надополнат постојните три соби во болницата. Болницата се бори за капацитет во последните месеци. Со новата родилна сала болницата во Асен ќе го апсорбира очекуваниот пораст на трудници од регионот.

Од утре па натаму и официјално ќе биде пуштена во употреба родилната сала. Мобилната породилна сала ги има истите капацитети како и нормалната породилна сала, вклучувајќи породилен кревет, партнерски кауч, креветче и други основни производи за нега и за мајката и за бебето.

Споделете го ова:

< Назад на вести

Можно е и ова да ти се допаѓа...

Мобилен комплекс инсталиран во Ипсвич

Во Ипсвич е инсталирано решение за мобилно кино составено од мобилна операциона сала, мобилна клиника и мобилно одделение за да се обезбеди дополнителен капацитет за основните процедури.
Прочитај повеќе

Театар за ламинарен тек инсталиран во Шетланд

Водечкиот давател на медицинска инфраструктура во ОК инсталира мобилно хируршко решение во болницата Гилберт Бејн за да се бори против хируршкиот заостаток низ Шетланд и Оркни.
Прочитај повеќе

Vanguard инсталира модуларен објект за борба против хируршки заостанати

Универзитетската болница „Сент Џорџ“ NHS Foundation Trust се соочуваше со растечки заостанати хируршки операции во Југозападен Лондон. Трустот требаше да додаде дополнителен капацитет за хируршки процедури, прашање што беше влошено од пандемијата COVID-19.
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница