Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Dhoma e lindjes për spitalin Wilhelmina në Assen

15 Tetor, 2018
< Kthehu te lajmet
Në spitalin Wilhelmina në Assen në Holandë sot, është hapja zyrtare e dhomës së lindjes celulare nga ekipi ynë ndërkombëtar Q-bital Healthcare Solutions.

Në spitalin Wilhelmina në Assen në Holandë sot, është hapja zyrtare e dhomës së lindjes celulare nga ekipi ynë ndërkombëtar Q-bital Healthcare Solutions.

Një sallë operative Vanguard është modifikuar për të krijuar ambientin e dhomës së lindjes për të plotësuar tre dhomat ekzistuese në spital. Spitali ka qenë duke luftuar për kapacitet gjatë muajve të fundit. Me dhomën e re të lindjes, spitali në Assen do të thithë rritjen e pritshme të grave shtatzëna nga rajoni.

Nga nesër e në vazhdim do të vihet zyrtarisht në shërbim salla e lindjes. Dhoma e lëvizshme e lindjes ka të njëjtat lehtësira si një dhomë normale lindjeje, duke përfshirë shtratin e lindjes, kolltukun e partnerit, krevatin e fëmijës dhe sende të tjera thelbësore të kujdesit për nënën dhe foshnjën.

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Kompleksi celular i instaluar në Ipswich

Një zgjidhje e lëvizshme teatri e përbërë nga një sallë operative e lëvizshme, një klinikë e lëvizshme dhe një repart i lëvizshëm është instaluar në Ipswich për të ofruar kapacitet shtesë për procedurat thelbësore.
Lexo më shumë

Teatri i rrjedhës laminare i instaluar në Shetland

Ofruesi kryesor i infrastrukturës mjekësore në Mbretërinë e Bashkuar instalon zgjidhje të lëvizshme kirurgjikale në Spitalin Gilbert Bain për të luftuar ngarkesën kirurgjikale në Shetland dhe Orkney.
Lexo më shumë

Vanguard instalon pajisje modulare për të luftuar prapambetjen kirurgjikale

Fondacioni i Fondacionit NHS të Spitalit Universitar St George's po përballej me një numër në rritje kirurgjikale në Londrën Jugperëndimore. Trusti duhej të shtonte kapacitet shtesë për procedurat kirurgjikale, një çështje e cila ishte përkeqësuar nga pandemia COVID-19.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe