Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Да се вратиме попаметно

Случајот за повеќе модуларни објекти во NHS.

Капацитетот станува сè поголем проблем за здравствените услуги, во време кога болничките услуги се веќе под огромен притисок. Со оглед на тоа што пандемијата COVID-19 го влошува заостатокот на критично ниво, потребно е иновативно решение за зголемување на капацитетот во болниците.

Оваа серија на написи детално разгледува како се користат модуларните капацитети во здравството и нивниот потенцијал за подобрување на ефикасноста и одржливоста во NHS.

Преземете го овој ресурс

Ве молиме внесете ги вашите податоци подолу за да добиете пристап до овој ресурс.

Скриени

Следни чекори: Синхронизирајте додаток за е-пошта

За да го извлечете максимумот од вашиот формулар, предлагаме да го синхронизирате овој формулар со додаток за е-пошта. За да дознаете повеќе за вашите опции за додатоци за е-пошта, посетете ја следнава страница (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Важно: избришете го овој совет пред да го објавите формуларот.
Име(Задолжително)
Е-пошта(Задолжително)
Приватност(Задолжително)
Ова поле е за целите на валидација и треба да се остави непроменето.

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница