Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Rindërtimi më i zgjuar

Rasti për objekte më modulare në NHS.

Kapaciteti po bëhet një problem gjithnjë e më urgjent për shërbimet e kujdesit shëndetësor, në një kohë kur shërbimet spitalore janë tashmë nën tendosje të madhe. Me pandeminë COVID-19 që përkeqëson ngarkesën në një nivel kritik, nevojitet zgjidhje inovative për të rritur kapacitetin në spitale.

Kjo seri artikujsh hedh një vështrim të thellë se si përdoren pajisjet modulare në kujdesin shëndetësor dhe potencialin e tyre për të përmirësuar efikasitetin dhe qëndrueshmërinë në NHS.

Shkarkoni këtë burim

Ju lutemi shkruani të dhënat tuaja më poshtë për të fituar akses në këtë burim.

I fshehur

Hapat e ardhshëm: Sinkronizoni një Shtesë Email

Për të përfituar sa më shumë nga formulari juaj, ju sugjerojmë që ta sinkronizoni këtë formular me një shtesë emaili. Për të mësuar më shumë rreth opsioneve të shtesave tuaja të postës elektronike, vizitoni faqen e mëposhtme (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). E rëndësishme: Fshijeni këtë këshillë përpara se të publikoni formularin.
Emri(E detyrueshme)
Email(E detyrueshme)
Privatësia(E detyrueshme)
Kjo fushë është për qëllime vërtetimi dhe duhet të lihet e pandryshuar.

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe