Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Vanguard Healthcare Solutions се пресели

28 април 2022 година
< Назад на вести

Водечкиот давател на здравствени простори во ОК, Vanguard Healthcare Solutions, го пресели своето седиште на нова локација во деловниот парк Глостер, Брокворт.

По период на значителен раст и релаксирање на регулативите за работа од дома, Vanguard одлучи да го пресели своето седиште на нова локација во Брокворт. Овој потег е поставен за да се приспособи на зголемениот број канцелариски персонал.

Распоредот на дуплекс канцелариите содржи кујна на секој кат, сали за видео конференции, сали за состаноци и социјални области. Vanguard посвети особено внимание на барањата од вработените, со вклучување на стоечки маси, повеќе посебни простории за состаноци и простори за благосостојба.

Олеснување на соработката на идеи помеѓу поединци во сите области на бизнисот, распоредот на отворениот план на канцеларијата гарантира дека секој член на тимот Vanguard останува достапен и пристапен. Канцеларијата останува отворена за сите вработени во Vanguard и ќе биде фантастична можност за членовите на тимот, стари и нови, да споделуваат идеи.

Тоби Говерс, Главниот финансиски директор на Vanguard рече: „Во текот на последните неколку години Vanguard доживеа период на значителен раст и вработените одлично се снајдоа со ова со оглед на прилагодувањето на барањата за работа од дома. Новиот простор ќе помогне во поддршката на исклучителниот раст што го доживува Vanguard, кој постои како центар за лекарите и канцеларискиот персонал да споделуваат идеи и да развијат долготрајни работни односи еден со друг.

Споделете го ова:

< Назад на вести

Можно е и ова да ти се допаѓа...

Nuffield Health Tees Hospital и Vanguard започнуваат со изградба на две нови операциони сали за да им помогнат на NHS и приватните пациенти

Започна изградбата за да се создадат две нови операциони сали во болницата Nuffield Health Tees, дел од пошироката хуманитарна организација Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions води во изградбата на двокатна наменска екстензија за сместување на две модерни, пространи операциони сали, заменувајќи ги сегашните две постоечки операциони сали во болницата стари 43 години
Прочитај повеќе

Vanguard може да помогне во справувањето со недостатокот на пристап до операционите сали, идентификуван од RCS

Пописот на хируршката работна сила на RCS 2023 година покажува дека проблемите со пристапот до операционите сали придонесуваат за долго време на чекање за болничко лекување низ ОК
Прочитај повеќе

Vanguard носи оперативен театар Laminar Flow во The Operating Theatres North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 февруари 2024 година, Стадионот Етихад, Манчестер
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница