Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Vanguard Healthcare Solutions ka lëvizur

28 Prill, 2022
< Kthehu te lajmet

Ofruesi kryesor i Hapësirave të Kujdesit Shëndetësor në Mbretërinë e Bashkuar, Vanguard Healthcare Solutions, ka zhvendosur selinë e tij në një vend të ri në parkun e biznesit Gloucester, Brockworth.

Pas një periudhe rritjeje të konsiderueshme dhe relaksimit të rregulloreve të punës nga shtëpia, Vanguard ka vendosur të zhvendosë zyrën e saj qendrore në një vendndodhje të re në Brockworth. Lëvizja është vendosur për të akomoduar numrin në rritje të stafit të zyrës.

Paraqitja e zyrës dupleks përmban një kuzhinë në çdo kat, dhoma videokonferencash, dhoma takimesh dhe zona sociale. Vanguard i ka kushtuar vëmendje të veçantë kërkesave të punonjësve, me përfshirjen e tavolinave në këmbë, sallave të shumta të dedikuara për takime dhe hapësirave të mirëqenies.

Duke lehtësuar bashkëpunimin e ideve midis individëve në të gjitha fushat e biznesit, plani i hapur i zyrës siguron që çdo anëtar i ekipit Vanguard të mbetet i aksesueshëm dhe i arritshëm. Zyra mbetet e hapur për të gjithë punonjësit e Vanguard dhe do të jetë një mundësi fantastike për anëtarët e ekipit, të vjetër dhe të rinj, për të shkëmbyer ide.

Tobi Gowers, Shefi Financiar në Vanguard tha: “Gjatë viteve të fundit Vanguard ka përjetuar një periudhë rritjeje të konsiderueshme dhe punonjësit e kanë menaxhuar këtë në mënyrë të shkëlqyer duke pasur parasysh përshtatjen për të punuar nga shtëpia. Hapësira e re do të ndihmojë në mbështetjen e rritjes së jashtëzakonshme që ka përjetuar Vanguard, duke ekzistuar si një qendër për mjekët dhe stafin e zyrës për të ndarë idetë dhe për të zhvilluar marrëdhënie pune afatgjatë me njëri-tjetrin.

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Vanguard mund të ndihmojë në trajtimin e mungesës së aksesit në sallonet e operacionit, të identifikuara nga RCS

Regjistrimi i fuqisë punëtore kirurgjikale RCS 2023 tregon se problemet me aksesin në sallonet e operacionit po kontribuojnë në kohët e gjata të pritjes për trajtim spitalor në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar
Lexo më shumë

Vanguard po sjell një teatër operativ të rrjedhës Laminar në The Operating Theaters North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 shkurt 2024, Stadiumi Etihad, Mançester
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe