Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Vanguard на NHS ConfedExpo

15-ти - 16-ти јуни 2022 година
< Назад на настаните
Со задоволство објавуваме дека Vanguard Healthcare Solutions ќе се изложуваат на NHS ConfedExpo на 15-ти - 16-ти јуни 2022 година

Со задоволство можеме да објавиме дека Vanguard Healthcare Solutions ќе се изложуваат во NHS ConfedExpo на 15ти - 16ти Јуни 2022 година во Ливерпул. Vanguard ќе биде изложен на штандот E87 во партнерство со GE Healthcare.

Настанот треба да биде една од најголемите и најзначајните конференции за здравствена заштита во ОК, создавајќи единствена точка на фокус за лидерите во здравството и грижата и нивните тимови да се здружат во време на трансформација и закрепнување. Настанот ќе привлече околу 4.000 луѓе во текот на два дена, од кои мнозинството се лидери и менаџери со вистинска способност да водат и да поттикнат промени во здравствената и социјалната заштита.

Со тековните притисоци за времето на чекање, Vanguard и GE Healthcare ќе бидат при рака за да разговараат за тоа како Центрите за дијагностика на заедницата можат да го зголемат дијагностичкиот капацитет за локалното население. Vanguard ќе покаже како можат да им помогнат на давателите на здравствени услуги да се вратат попаметно мобилен и модуларен решенија за дополнителен и заменски капацитет.

Линдзи Дрансфилд, главен комерцијален директор во Vanguard Healthcare Solutions рече: „Ова е возбудлива можност да се здружиме со GE Healthcare за да покажеме како Центрите за дијагностика на заедницата можат да помогнат во справувањето со заостанатите работи“.

Споделете го ова:

Можно е и ова да ти се допаѓа...

Vanguard носи оперативен театар Laminar Flow во The Operating Theatres North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 февруари 2024 година, Стадионот Етихад, Манчестер
Прочитај повеќе

Vanguard се изложува на European Healthcare Design 2024

Излагаме на Европскиот дизајн за здравствена заштита 2024 година на Кралскиот колеџ за лекари, Лондон од 10-ти до 12-ти јуни.
Прочитај повеќе

Нашата изложба во Healthcare Estates 2023 година

Конференција и изложба на Институтот за здравствено инженерство и управување со имот (IHEEM) - 10-ти и 11-ти октомври 2023 година, Централ Манчестер.
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница