Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Vanguard në NHS ConfedExpo

15 - 16 qershor 2022
< Kthehu te ngjarjet
Kemi kënaqësinë të njoftojmë se Vanguard Healthcare Solutions do të ekspozojë në NHS ConfedExpo më 15 - 16 qershor 2022

Ne jemi të kënaqur të njoftojmë se Vanguard Healthcare Solutions do të ekspozojë në NHS ConfedExpo më 15th - 16th Qershor 2022 në Liverpool. Vanguard do të ekspozojë në stendën E87 në partneritet me GE Healthcare.

Ngjarja është vendosur të jetë një nga konferencat më të mëdha dhe më të rëndësishme të kujdesit shëndetësor në MB, duke krijuar një pikë të vetme fokusi për drejtuesit e shëndetit dhe kujdesit dhe ekipet e tyre që të bashkohen në një kohë transformimi dhe rimëkëmbjeje. Ngjarja do të tërheqë rreth 4,000 njerëz gjatë dy ditëve, shumica e të cilëve janë drejtues dhe menaxherë me aftësi reale për të udhëhequr dhe nxitur ndryshime në kujdesin shëndetësor dhe social.

Me presionet e vazhdueshme për kohën e pritjes, Vanguard dhe GE Healthcare do të jenë në dispozicion për të diskutuar se si Qendrat e Diagnostifikimit të Komunitetit mund të rrisin kapacitetin diagnostikues për popullsinë lokale. Vanguard do të tregojë se si ata mund të ndihmojnë ofruesit e kujdesit shëndetësor në ndërtimin e më të zgjuarve celular dhe modular zgjidhje shtesë dhe kapacitete zëvendësuese.

Lindsay Dransfield, Shefi Tregtar në Vanguard Healthcare Solutions tha, "Kjo është një mundësi emocionuese për t'u bashkuar me GE Healthcare për të treguar se si Qendrat e Diagnostifikimit të Komunitetit mund të ndihmojnë në trajtimin e ngarkesave të prapambetura."

Shperndaje kete:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard po ekspozon dhe po lançon një letër të re të bardhë në NHS ConfedExpo 2024

Bashkohuni me ne në stendën B2 në Manchester Central më 12 dhe 13 qershor për NHS ConfedExpo 2024.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në BSG Live 2024

Ne po ekspozojmë në Shoqërinë Britanike të Gastroenterologjisë Live në datat 17 - 20 qershor 2024, ICC Birmingham.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në Healthcare Estates 2024

Konferenca dhe ekspozita e Institutit të Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive (IHEEM) - 8 dhe 9 tetor 2024, Manchester Central.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe