Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Запознајте го нашиот тим

Крис Блеквел-Фрост

Главен извршен директор (извршен директор), BPharm (Hons)

Крис Блеквел-Фрост е извршен директор на Vanguard Healthcare Solutions и се приклучи на 1 јануари 2023 година. Тој се приклучува на Vanguard Healthcare Solutions од Nuffield Health каде што има неколку позиции од 2016 година, вклучително и главен директор за стратегија и главен директор за клиенти, а претходно работеше во Pharmacy и Lloyds Фармацевтски производи.

Како фармацевт по обука, Крис има повеќе од 25 години искуство во развој на стратегии и бизнис, комерцијални, продажба, маркетинг, спојувања и превземања и развој на предлог во здравствениот и фармацевтскиот сектор.

Наоѓањето решение кое работи за вашата болница може да започне овде…

Стапи во контакт

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница