Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Njihuni me ekipin tonë

Chris Blackwell-Frost

Kryeshefi Ekzekutiv (CEO), BPharm (Hons)

Chris Blackwell-Frost është CEO i Vanguard Healthcare Solutions dhe u bashkua më 1 janar 2023. Ai i bashkohet Vanguard Healthcare Solutions nga Nuffield Health ku ka mbajtur disa pozicione që nga viti 2016, duke përfshirë Shefin e Strategjisë dhe Shefin e Klientit, dhe më parë ka punuar në Pharmacy dhe Lloyds Farmaceutikë.

Një farmacist nga trajnimi, Chris ka më shumë se 25 vjet përvojë në zhvillimin e strategjisë dhe biznesit, komercial, shitje, marketing, bashkime dhe blerje, dhe zhvillimin e propozimeve në të gjithë sektorët e kujdesit shëndetësor dhe farmaceutik.

Gjetja e një zgjidhjeje që funksionon për spitalin tuaj mund të fillojë këtu…

Kontaktoni

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe