Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

NHS Evergreen одржлива проценка на добавувачи

Vanguard Healthcare Solutions ја комплетира проценката на одржливите добавувачи на NHS Evergreen

Vanguard Healthcare Solutions е задоволна што ја заврши проценката на одржливите добавувачи на NHS Evergreen. Проценката е алатка за самооценување и известување и резултираше со тоа што добивме Ниво 1: Јавно посветени на нето нула јаглерод и ангажирани за одржливост.

Информациите пријавени преку Евергрин го поддржуваат Vanguard да ја разбере неговата усогласеност со приоритетите за одржливост на NHS и да ги идентификува оние области во кои организацијата може да го забрза напредокот.

Evergreen Assessment е една од неколкуте иницијативи на NHS дизајнирани да ги поддржат нејзините нето нула и пошироки цели за одржливост. Vanguard е среќен што го поддржува NHS да ги постигне своите нето нула и амбиции за одржливост, вклучувајќи ги и оние наведени во Нето нула NHS Патоказ на добавувачот.

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница