Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Отворена нова мобилна здравствена единица од ВИП гостин

< Назад на настаните
Официјално ја промовиравме нашата најнова мобилна здравствена единица со ВИП гостин кој ги презема должностите за сечење лента.

Официјално ја промовиравме нашата најнова мобилна здравствена единица со ВИП гостин кој ги презема должностите за сечење лента.

Во својата прва должност во улогата на нов претседател на IHEEM (Институт за здравствено инженерство и управување со имот), Иан Хинит ги пречека посетителите на сосема новата мобилна клиничка установа на индустриската конференција и шоуто Healthcare Estates, што се одржа во Манчестер овој месец.

Откривајќи го најновиот модел кој се приклучува на флотата Vanguard, г-дин Хинит рече: „Задоволство е да се приклучам на тимот од Vanguard Healthcare Solutions за да им помогнеме да го лансираат најновиот модел кој се придружува на нивната проширена флота на мобилни здравствени установи.

„Како растечка организација, Vanguard продолжува да го зајакнува опсегот на бројот на единици што ги нуди.

„Она што го гледате овде денес е нивниот сосема нов театар со ламинарен тек. Се приклучува на редот на постоечките капацитети како што се мобилни театри, апартмани за ендоскопија, дневни хируршки интервенции, одделенија и клиники и мобилни единици за деконтаминација за ендоскопија.

„Тие се распоредени низ цела ОК, а всушност и низ целиот свет. Тие додаваат капацитет, помагаат во итни ситуации, како и во планираните реновирање.

„Со секое ново повторување или проширување на возниот парк, важно е новите единици да го одразуваат она што е потребно во секторот, што секако го прави овој нов театар со ламинарен тек.

„Тоа не е само импресивен однадвор - внатре ги содржи оние работи што лекарите и другите ги побарале. Има зголемен простор, рафинирани површини за чистење, најдобро осветлување во својата класа и панел за хирурзи. Има подобрени софтверски способности. Тоа е поголемо. Беспрекорно работи со постојните инфраструктури и системи“. Главниот извршен директор на Vanguard, Дејвид Кол, рече: „Би сакале да му се заблагодариме на Иан за официјалното отворање на нашата нова единица. Беше задоволство да му посакаме добредојде и него, и нашите стотици посетители, во театарот за време на настанот“.

За да го одбележи лансирањето, Vanguard беше домаќин на серија работилници и информативни сесии за професионалци кои работат во индустријата, како и нудејќи обиколки на новата единица во текот на двата дена на конференцијата и изложбата на Healthcare Estates. Во текот на двата дена повеќе од 300 луѓе уживаа во обиколките на театарот.

Нашите мобилни клинички единици можат да го зголемат клиничкиот капацитет и во планирани и во итни ситуации и можат да помогнат во намалувањето на времето на чекање на процедурите.

Покрај нашите привремени мобилни клинички средини, како што се операционите сали, апартмани за ендоскопија, дневна хирургија, клиники и простор на одделението кои им помагаат на давателите на здравствени услуги, вклучително и NHS, да го зголемат капацитетот на пациентите и клиничкиот простор, Vanguard обезбедува и високо обучен персонал за поддршка.

Целосните решенија се достапни преку Vanguard, вклучувајќи овозможување работи и поврзување на коридори, заедно со развој на индивидуални единици и екипирање.

Споделете го ова:

Можно е и ова да ти се допаѓа...

Vanguard се изложува на Healthcare Estates 2024 година

Конференција и изложба на Институтот за здравствено инженерство и управување со имот (IHEEM) - 8-ми и 9-ти октомври 2024 година, Централ Манчестер.
Прочитај повеќе

Vanguard се изложува на HEFMA Leadership Forum 2024

Излагаме на лидерскиот форум HEFMA 2024 во Меѓународниот центар, Телфорд на 9-ти и 10-ти мај 2024 година
Прочитај повеќе

Иновативен објект за „предавање на брза помош“ му помага на Фондацијата НХС на северозападна Англија да го подобри искуството на пациентот

Vanguard Healthcare Solutions обезбеди иновативен објект за „предавање на брза помош“ на Фондацијата на Фондацијата NHS на северозападна Англија, која веќе поддржа повеќе од 15.000 пациенти.
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница