Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Njësia e re mobile e kujdesit shëndetësor e hapur nga mysafirë VIP

< Kthehu te ngjarjet
Ne kemi lançuar zyrtarisht njësinë tonë të fundit të kujdesit shëndetësor celular me një të ftuar VIP që merr përsipër detyrat e prerjes së shiritit.

Ne kemi lançuar zyrtarisht njësinë tonë të fundit të kujdesit shëndetësor celular me një të ftuar VIP që merr përsipër detyrat e prerjes së shiritit.

Në detyrën e tij të parë në rolin e tij si President i ri i IHEEM (Instituti i Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive), Ian Hinitt mirëpriti vizitorët në objektin e ri klinik celular në konferencën e industrisë dhe shfaqjen Healthcare Estates, të mbajtur në Mançester këtë muaj.

Duke zbuluar modelin më të fundit për t'iu bashkuar flotës Vanguard, Hinitt tha: "Është kënaqësi të bashkohem me ekipin nga Vanguard Healthcare Solutions për t'i ndihmuar ata të lançojnë modelin më të fundit duke iu bashkuar flotës së tyre në zgjerim të objekteve të kujdesit shëndetësor të lëvizshëm.

“Si një organizatë në rritje, Vanguard vazhdon të forcojë gamën e numrit të njësive që ofron.

“Ajo që shihni këtu sot është teatri i tyre i ri i rrjedhës laminare. Ai i bashkohet radhëve të objekteve ekzistuese si teatrot e lëvizshëm, suitat e endoskopisë, operacionet ditore, pavijonet dhe klinikat dhe njësitë e lëvizshme të dekontaminimit të endoskopisë.

“Këto janë të vendosura në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar, dhe në fakt, në të gjithë globin. Ata shtojnë kapacitetin, ndihmojnë në situata emergjente si dhe në rinovimet e planifikuara.

“Me çdo përsëritje ose zgjerim të ri të flotës, është e rëndësishme që njësitë e reja të pasqyrojnë atë që nevojitet në sektor, gjë që sigurisht e bën ky teatër i ri i rrjedhës laminare.

“Nuk është thjesht mbresëlënëse nga jashtë – brenda saj përmban ato gjëra që klinicistët dhe të tjerët kanë kërkuar. Ka hapësirë të shtuar, zona pastrimi të rafinuara, ndriçim më i mirë në klasë dhe panel kirurgësh. Ka aftësi të zgjeruara softuerike. Është më i madh. Ai punon pa probleme me infrastrukturat dhe sistemet ekzistuese." Shefi Ekzekutiv i Vanguard, David Cole, tha: "Dëshirojmë të falënderojmë Ian për hapjen zyrtare të njësisë sonë të re. Ishte kënaqësi të mirëpresim atë dhe qindra vizitorë tanë në teatër gjatë ngjarjes."

Për të shënuar nisjen, Vanguard priti një seri seminaresh dhe sesionesh informacioni për profesionistët që punojnë në industri, si dhe duke ofruar turne në njësinë e re gjatë dy ditëve në konferencën dhe ekspozitën e Healthcare Estates. Gjatë dy ditëve më shumë se 300 njerëz shijuan turneun e teatrit.

Njësitë tona klinike të lëvizshme mund të rrisin kapacitetin klinik si në situatat e planifikuara ashtu edhe në ato emergjente dhe mund të ndihmojnë në reduktimin e kohës së pritjes së procedurave.

Krahas mjediseve tona të përkohshme klinike të lëvizshme si teatrot e operacionit, suitat e endoskopisë, operacionet ditore, klinikat dhe hapësirat e reparteve që ndihmojnë ofruesit e kujdesit shëndetësor, përfshirë NHS, të rrisin kapacitetin e pacientit dhe hapësirën klinike, Vanguard gjithashtu ofron staf mbështetës shumë të trajnuar.

Zgjidhjet e plota janë të disponueshme përmes Vanguard, duke përfshirë punimet e aftësimit dhe korridoret lidhëse, së bashku me zhvillimin dhe personelin e njësisë individuale.

Shperndaje kete:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Vanguard po sjell një teatër operativ të rrjedhës Laminar në The Operating Theaters North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 shkurt 2024, Stadiumi Etihad, Mançester
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe