Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт
Дома

Настан за клинички кариери | 21 октомври

Слушнете од некој од нашиот клинички тим како е да се работи во Vanguard Healthcare Solutions и како кариерата кај нас може да ве однесе во сите видови одлични насоки!

Придружете се онлајн користејќи го вашиот компјутер или лаптоп и дознајте повеќе за клиничките кариери со Vanguard Healthcare Solutions.

Зошто да ни се придружите?

• Откријте клинички можности за кариера

• Зборувајте лице в лице со членовите на нашиот тим за тоа како е да се работи на Vanguard и во еден од нашите мобилни или модуларни објекти

• Пријателски и бесплатни - придружете ни се за да ги истражиме вашите можности за клиничка кариера

Со нетрпение очекуваме да ве видиме.

Слушнете од некој од нашиот клинички тим како е да се работи во Vanguard Healthcare Solutions и како кариерата кај нас може да ве однесе во сите видови одлични насоки!

Придружете се онлајн користејќи го вашиот компјутер или лаптоп и дознајте повеќе за клиничките кариери со Vanguard Healthcare Solutions.

Зошто да ни се придружите?

• Откријте клинички можности за кариера

• Зборувајте лице в лице со членовите на нашиот тим за тоа како е да се работи на Vanguard и во еден од нашите мобилни или модуларни објекти

• Пријателски и бесплатни - придружете ни се за да ги истражиме вашите можности за клиничка кариера

Со нетрпение очекуваме да ве видиме.

Во сабота, 27 мај, од 10 до 11 часот, сме домаќини на онлајн настан за клиничка кариера. Едноставно придружете се на настанот од вашиот мобилен или лаптоп преку Microsoft Teams за да слушнете повеќе за работата во Vanguard Healthcare директно од некои од нашите колеги од клиничкиот тим. Приклучете се во пријателскиот разговор, поставете ни ги вашите прашања и дознајте како кариерата кај нас може да ве однесе во секакви одлични правци.

Придружете се на нашиот клинички тим и бидете дел од одговорен, страстен и фокусиран на пациентот тим:
• Искусете разновидни различни локации
• Користете ги и унапредете ги вашите клинички вештини
• Работете со менторски, иновативни тимови
• Развивање во специјализации
• Напредувајте ја кариерата

Нашите партнери

Филтер: 
Филтер за категорија на партнери

Обвинителство

Производителите на опрема

Од своето основање во 1982 година, Accuscience со седиште во Килдер е доверлив и докажан снабдувач на јавни и приватни болници, центри за трансфузија на крв, производители на фармацевтски производи и здравствени работници.

Прочитајте студија на случај

Avidicare

Производителите на опрема

Avidicare е medtech компанија базирана на истражување со фокус на превенција на инфекции. Компанијата развива системи за управување со воздушни бактерии и вирусна контаминација во болниците, вклучувајќи го и Опрагон, ултра чистиот систем за вентилација.

Прочитајте студија на случај

Консултанти за изградба на HCT

Советодавно

HCT Construction Consultants е енергична и напредна мултидисциплинарна градежна консултантска компанија која обезбедува професионални услуги низ ОК. Нивните основни специјалистички услуги се геодетски квантитети, управување со проекти, главен дизајнер, геодет на партиски ѕидови и следење на проекти.

Прочитајте студија на случај

Систем за медицинска лабораторија НЕКСОР

Производителите на опрема

Повеќе од триесет години Медицински лабораториски систем работи на изнаоѓање иновативни решенија во областа на префабрикациски системи, внатрешни решенија и медицински помагала. Нексор | Медицинскиот лабораториски систем го применува своето широко знаење за снабдување со решенија клуч на рака за ИЦИ, одделенија за амбуланти, стоматолошки клиники, лаборатории, чисти соби и болнички области каде флексибилноста, прилагодувањето на новите технологии, одржувањето и хигиената се суштински и основни барања за висококвалитетно производ.

NCC AB

Градба

NCC AB е шведска градежна компанија, една од најголемите во нордискиот регион со околу 12.500 вработени и годишен приход од 54 милијарди SEK.

Прочитајте студија на случај

Олимп

Градба

Глобална компанија за медицинска технологија фокусирана на унапредување на медицинските технолошки решенија за подигнување на стандардот на нега. Олимпус нуди најдобри решенија и услуги во својата класа за рано откривање, дијагноза и разновидни медицински помагала кои третираат околу 100 болести или состојби.

Прочитајте студија на случај

Филипс

Производителите на опрема

Во изминатата деценија, Philips се трансформираше во фокусиран лидер во технологијата за здравствена заштита. Како организација за медицинска технологија, Philips се фокусира на иновациите поттикнати од потребите на потрошувачите и клиентите кои им помагаат на луѓето да водат поздрав живот и да спречат болести. Тие им обезбедуваат на лекарите алатки што им се потребни за да направат прецизна дијагноза и да испорачаат персонализиран третман базиран на податоци, помагајќи да закрепнат пациентите дома во заедницата.

Прочитајте студија на случај

Винчи

Градба

Vinci Construction UK е специјализирана компанија за градежништво, градежништво и управување со објекти. Дел од глобалната групација Винчи, таа работи во повеќе сектори, вклучувајќи ја и здравствената заштита. Тие преземаат нови шеми за изградба и реновирање, како и договори за управување и одржување на средства и објекти. Vinci може да се потпре на искуството и ресурсите на многуте компании на Vinci Group за да понуди целосни пакети и решенија.

Прочитајте студија на случај

18-неделна поддршка

Оператор на клиничка услуга

18 Week Support е основана во 2014 година од д-р Конал Перет, искусен консултант со над 20 години искуство во NHS. Во партнерство со NHS Trusts, 18 Week Support помага во управувањето со листите на чекање преку обезбедување исплатливи услуги и за амбуланти и за дневна хирургија низ ОК. Тие го прават тоа со доставување на целосно управувана услуга, вклучително и цел клинички тим, за давање услуги користејќи локални капацитети на локациите на Trust. 18 Week Support сега е најголемиот давател на здравствена заштита во клинички извори во ОК.

Прочитајте студија на случај

Станете партнер

Вашето име(Задолжително)
Ова поле е за целите на валидација и треба да се остави непроменето.

Наоѓањето решение кое работи за вашата болница може да започне овде…

Контактирајте не

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница