Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni
Shtëpi

Ngjarja e Karrierës Klinike | 21 tetor

Dëgjoni disa nga ekipi ynë klinik se si është të punosh në Vanguard Healthcare Solutions dhe se si një karrierë me ne mund t'ju çojë në të gjitha drejtimet e shkëlqyera!

Bashkohuni në internet duke përdorur kompjuterin ose laptopin tuaj dhe mësoni më shumë rreth karrierës klinike me Vanguard Healthcare Solutions.

Pse të bashkohemi me ne?

• Zbuloni mundësitë e karrierës klinike

• Flisni ballë për ballë me anëtarët e ekipit tonë se si është të punosh në Vanguard dhe brenda një prej objekteve tona celulare ose modulare

• Miqësore dhe falas - bashkohuni me ne për të eksploruar mundësitë tuaja të karrierës klinike

Mezi presim t'ju shohim.

Dëgjoni disa nga ekipi ynë klinik se si është të punosh në Vanguard Healthcare Solutions dhe se si një karrierë me ne mund t'ju çojë në të gjitha drejtimet e shkëlqyera!

Bashkohuni në internet duke përdorur kompjuterin ose laptopin tuaj dhe mësoni më shumë rreth karrierës klinike me Vanguard Healthcare Solutions.

Pse të bashkohemi me ne?

• Zbuloni mundësitë e karrierës klinike

• Flisni ballë për ballë me anëtarët e ekipit tonë se si është të punosh në Vanguard dhe brenda një prej objekteve tona celulare ose modulare

• Miqësore dhe falas - bashkohuni me ne për të eksploruar mundësitë tuaja të karrierës klinike

Mezi presim t'ju shohim.

Të shtunën, më 27 maj, nga ora 10-11:00, ne do të organizojmë një Ngjarje të Karrierës Klinike në internet. Thjesht bashkohuni në ngjarje nga celulari ose laptopi juaj nëpërmjet Microsoft Teams për të dëgjuar më shumë rreth punës në Vanguard Healthcare direkt nga disa nga kolegët tanë të ekipit klinik. Bashkohuni në bisedën miqësore, na bëni pyetjet tuaja dhe zbuloni se si një karrierë me ne mund t'ju çojë në të gjitha drejtimet e shkëlqyera.

Bashkohuni me ekipin tonë klinik dhe bëhuni pjesë e një ekipi të përgjegjshëm, të pasionuar dhe të fokusuar te pacienti:
• Përjetoni një sërë vendesh të ndryshme
• Përdorni dhe përmirësoni aftësitë tuaja klinike
• Punoni me ekipe mentoruese, inovative
• Zhvillimi në specializime
• Përparoni karrierën tuaj

Partnerët tanë

Filtri: 
Filtri i kategorisë së partnerit

Akuza

Prodhuesit e pajisjeve

Që nga themelimi i saj në 1982, Accuscience me bazë në Kildare ka qenë një furnizues i besueshëm dhe i provuar për spitalet publike dhe private, qendrat e transfuzionit të gjakut, prodhuesit farmaceutikë dhe profesionistët e kujdesit shëndetësor.

Lexoni studimin e rastit

Avidicare

Prodhuesit e pajisjeve

Avidicare është kompani medtech e bazuar në kërkime me fokus në parandalimin e infeksionit. Kompania zhvillon sisteme për menaxhimin e baktereve ajrore dhe kontaminimit me viruse në spitale, duke përfshirë Opragon, sistemin e ventilimit ultra të pastër.

Lexoni studimin e rastit

HCT Construction Consultants

Këshillimore

HCT Construction Consultants është një konsulencë shumëdisiplinore ndërtimi e gjallë dhe e menduar përpara, që ofron shërbime profesionale në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar. Shërbimet e tyre kryesore të specializuara janë rilevimi i sasisë, menaxhimi i projektit, projektuesi kryesor, rilevimi i mureve të partisë dhe monitorimi i projektit.

Lexoni studimin e rastit

Sistemi i laboratorit mjekësor NEXOR

Prodhuesit e pajisjeve

Për më shumë se tridhjetë vjet, Medical Lab System ka punuar për të gjetur zgjidhje inovative në fushën e sistemeve të parafabrikimit, zgjidhjeve të brendshme dhe pajisjeve mjekësore. Nexor | Medical Lab System zbaton njohuritë e tij të gjera në furnizimin e zgjidhjeve me çelës për kujdesin mjekësor, departamentet ambulatore, klinikat dentare, laboratorët, dhomat e pastra dhe zonat spitalore ku fleksibiliteti, përshtatja me teknologjitë e reja, mirëmbajtja dhe higjiena janë kërkesa thelbësore dhe themelore për një cilësi të lartë. produkt.

NCC AB

Ndërtimi

NCC AB është një kompani ndërtimi suedeze, një nga më të mëdhatë në rajonin nordik me rreth 12,500 punonjës dhe të ardhura vjetore prej 54 miliardë SEK.

Lexoni studimin e rastit

Olimpi

Ndërtimi

Një kompani globale e teknologjisë mjekësore e fokusuar në avancimin e zgjidhjeve të teknologjisë mjekësore për të ngritur standardin e kujdesit. Olympus ofron zgjidhjet dhe shërbimet më të mira në klasë për zbulimin e hershëm, diagnostikimin dhe pajisje mjekësore të gjithanshme që trajtojnë rreth 100 sëmundje ose kushte.

Lexoni studimin e rastit

Philips

Prodhuesit e pajisjeve

Në dekadën e fundit, Philips është shndërruar në një lider të fokusuar në teknologjinë e kujdesit shëndetësor. Si një organizatë e teknologjisë mjekësore, Philips fokusohet në inovacionin e drejtuar nga nevojat e konsumatorëve dhe të klientëve për të ndihmuar njerëzit të bëjnë një jetë më të shëndetshme dhe të parandalojnë sëmundjet. Ata u ofrojnë klinicistëve mjetet që u nevojiten për të bërë një diagnozë të saktë dhe për të ofruar trajtim të personalizuar të bazuar në të dhëna, duke ndihmuar shërimin e pacientëve në shtëpi në komunitet.

Lexoni studimin e rastit

Vinçi

Ndërtimi

Vinci Construction UK është një kompani e specializuar e inxhinierisë civile, ndërtimit dhe menaxhimit të objekteve. Pjesë e Grupit global Vinci, ai operon në shumë sektorë, duke përfshirë kujdesin shëndetësor. Ata ndërmarrin skema të reja dhe rinovimi, si dhe kontrata për të operuar dhe mirëmbajtur asetet dhe objektet. Vinci mund të përdorë përvojën dhe burimet e shumë kompanive të Grupit Vinci për të ofruar paketa dhe zgjidhje të plota.

Lexoni studimin e rastit

Mbështetje 18 javore

Operatori i shërbimit klinik

18 Week Support u krijua në 2014 nga Dr Conal Perrett, një konsulent me përvojë me mbi 20 vjet përvojë në NHS. Në partneritet me NHS Trusts, Mbështetja 18 Javore ndihmon për të menaxhuar listat e pritjes duke ofruar shërbime me kosto efektive si për pacientët ambulatorë ashtu edhe për operacionet ditore në të gjithë MB. Ata e bëjnë këtë duke ofruar një shërbim të menaxhuar plotësisht, duke përfshirë një ekip të tërë klinik, për të ofruar shërbime duke shfrytëzuar objektet lokale në vendet e Trustit. 18 Week Support është tani ofruesi më i madh klinik i kujdesit shëndetësor në MB.

Lexoni studimin e rastit

Bëhuni një partner

Emri juaj(E detyrueshme)
Kjo fushë është për qëllime vërtetimi dhe duhet të lihet e pandryshuar.

Gjetja e një zgjidhjeje që funksionon për spitalin tuaj mund të fillojë këtu…

Na kontaktoni

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe