Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Vanguard Zgjidhjet e Kujdesit Shëndetësor: Pikat kryesore të 2021

21 Dhjetor, 2021
< Kthehu te lajmet
Përgjatë vitit 2021, Vanguard Healthcare Solutions ka ndihmuar NHS-në të 'ndërtohet më mirë' në vazhdën e pandemisë së vazhdueshme Covid-19 dhe rifillimit të kujdesit zgjedhor në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar.

Vanguard Zgjidhjet e Kujdesit Shëndetësor: Pikat kryesore të 2021 Përgjatë vitit 2021, Vanguard Healthcare Solutions ka ndihmuar NHS-në të 'ndërtohet më mirë' në vazhdën e pandemisë së vazhdueshme Covid-19 dhe rifillimit të kujdesit zgjedhor në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar. Nëpërmjet prezantimit të anës modulare të biznesit, Vanguard ka ofruar me sukses zgjidhje të shumta të jashtëzakonshme për të ndihmuar sistemet e kujdesit shëndetësor në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar, nga emërimi në një sërë kornizash të reja modulare deri te zgjidhja e parë e biznesit me modalitet të përzier. Teatri Modular në Spitalin Royal Preston Në fillim të vitit Vanguard mbështeti Fondacionin NHS të Spitaleve Mësimore të Lancashire në ofrimin e një teatri radiologjik zëvendësues ndërsa teatri i vetë Spitalit Mbretëror Preston iu nënshtrua një periudhe rinovimi.

E porositur objekt modular ishte zgjidhja e dytë që u porosit nga Trusti për Spitali Royal Preston dhe përfshinte një shtrat, dhomë me bimë dhe teatër standard që përdorej 7 ditë në javë, 24 orë në ditë.

Ky projekt ndjek qendrën oftalmike të dizajnuar dhe instaluar nga Vanguard për të trajtuar ngarkesën e kujdesit zgjedhor në vazhdën e pandemisë Covid-19. Objekti i lëvizshëm përbëhet nga dy teatro të rrjedhës laminare dhe vepron si një qendër e kirurgjisë së syrit brenda spitalit. Kërkesa për kirurgji rutinë të kataraktit ka arritur një nivel të lartë gjatë vitit të kaluar, me Kolegjin Mbretëror të Oftalmologëve që sugjeron se kjo do të vazhdojë të rritet me aq shumë sa 25% gjatë 10 viteve të ardhshme. Kjo ka rritur nevojën për qendra oftalmike me porosi në të gjithë vendin dhe si rezultat Vanguard ka mbështetur disa spitale, si ato në Newcastle dhe Stoke Mandeville , përgjatë vitit 2021 për të ndihmuar në luftimin e kësaj. Raportoni thirrjet për qendra kirurgjikale të zgjedhura Këtë vit numri i pacientëve që presin për kujdes elektive në NHS ka arritur një rekord 5.8 milionë , duke çuar në thirrje për qendra kirurgjikale zgjedhore për të ndihmuar në trajtimin e çështjeve të kapacitetit me të cilat përballen Trustet e NHS dhe Bordet Shëndetësore. Si rezultat, Kolegji Mbretëror i Kirurgëve (RCS) ka bërë thirrje për një 'Marrëveshje të Re për Kirurgjinë', duke përfshirë qeverinë që të angazhojë një 1 miliard paund shtesë në vit për qendrat kirurgjikale në të gjithë vendin gjatë 5 viteve të ardhshme. Në qershor 2021, Vanguard ishte i suksesshëm në ofrimin e një qendre kirurgjikale modulare në Spitali i Mbretëreshës Mari në Londrën Jugperëndimore në vetëm 4 muaj. Kjo theksoi rëndësinë e përdorimit të metodave moderne të ndërtimit për të përshpejtuar ofrimin e shërbimeve thelbësore të kujdesit dhe trajtimin e listave rajonale të pritjes. Vanguard ndërmori ndërtimin e plotë të këtij objekti me porosi, i cili përfshinte katër salla operative dhe një zonë rikuperimi, duke trajtuar me sukses pacientët me operacione ditore në mënyrë efikase, me rreth 120 procedura të përfunduara çdo javë. Objekti, i dorëzuar në Roehampton, shënon fillimin e një rritjeje të kërkesës për qendrat e kirurgjisë zgjedhore, me shumë të tjera të komisionuara për vitin 2022.

Ju mund të shikoni dokumentarin e Vanguard mbi qendrën kirurgjikale në Queen Mary's këtu . Pranimi i Vanguard në kornizat e reja të prokurimit Futja e kapacitetit të ri modular të biznesit ka sjellë me vete një mori përfitimesh në vitin 2021. Në të vërtetë, Vanguard është pranuar në katër korniza të reja prokurimi si rezultat i prezantimit të anës modulare, që do të thotë se biznesi është në gjendje të lehtësojnë nevojat e sistemeve të kujdesit shëndetësor në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar.

Tani jemi emëruar në:

Puna në partneritet me NHS dhe Bordet Shëndetësore të Skocisë dhe Uellsit i mundëson Vanguard të sigurojë kuadrin e duhur për prokurimin e objekteve thelbësore të kujdesit shëndetësor në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar, duke ofruar infrastrukturë klinike përmes përdorimit të metodave moderne të ndërtimit për të përmbushur kërkesat në rritje. Zgjidhja e parë e modalitetit të përzier në Plymouth Nëpërmjet zgjerimit të shërbimit Vanguard, kompania dorëzoi zgjidhjen e parë të modalitetit të përzier në

Spitali i Derrifordit

për të ndihmuar me shërimin zgjedhor të Trustit të Spitaleve Universitare Plymouth NHS. Zgjidhja me porosi përbëhej nga salla operative modulare dhe të lëvizshme dhe reparte që u projektuan, ndërtuan dhe instaluan nga Vanguard. Duke funksionuar 5 ditë në javë, institucioni ofron kapacitet shtesë oftalmologjik për spitalin për të kryer 200 procedura shtesë mujore, duke lejuar që spitali Derriford të adresojë drejtpërdrejt ngarkesën e madhe të kujdesit zgjedhor.

Shikoni instalimin e këtij objekti këtu . Revista Britanike e Menaxhimit të Kujdesit Shëndetësor Suplement Piece Vanguard ka kënaqësinë të ndajë përfshirjen e tyre në Revistën Britanike të Menaxhimit të Kujdesit Shëndetësor me serinë tre-pjesëshe të rishikuar nga kolegët, Building Back Smarter.

Seria bën rastin për metodat moderne të ndërtimit, në veçanti objektet modulare, në mbështetjen e NHS me kërkesën për rritjen e kapaciteteve dhe mirëmbajtjen e ndërtesave.

Shtojca përfundimtare, e përbërë nga tre artikuj të detajuar, do të dalë në fillim të vitit 2022, megjithatë pjesa e parë mund të lexohet këtu .

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard Healthcare Solutions publikon një letër të re të bardhë

"Reduktimi i listave të pritjes, gjenerimi i fondeve, përmirësimi i jetës: krijimi i një qendre kirurgjikale" Më 22 prill 2024, drejtues të lartë nga e gjithë fondet e kujdesit shëndetësor në Mbretërinë e Bashkuar u takuan në Coventry për një tryezë të rrumbullakët diskutimi rreth krijimit dhe optimizimit të qendrave kirurgjikale. Kryesuar nga Chris Blackwell-Frost, takimi filloi me një seancë pyetje-përgjigje, duke u fokusuar në qendrën kirurgjikale në jug […]
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon dhe po lançon një letër të re të bardhë në NHS ConfedExpo 2024

Bashkohuni me ne në stendën B2 në Manchester Central më 12 dhe 13 qershor për NHS ConfedExpo 2024.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në BSG Live 2024

Ne po ekspozojmë në Shoqërinë Britanike të Gastroenterologjisë Live në datat 17 - 20 qershor 2024, ICC Birmingham.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe