Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Teatri modular i radiologjisë intervenuese i ofrohet Spitalit Royal Preston

3 Shkurt, 2021
< Kthehu te lajmet
Vanguard Healthcare Solutions po mbështet Lancashire Teaching Hospitals NHS Foundation Trust për të ofruar procedura thelbësore të radiologjisë ndërhyrëse gjatë një periudhe rinovimi.

Vanguard Healthcare Solutions po mbështet Trusti i Fondacionit NHS për Spitalet Mësimore Lancashire për të ofruar procedura thelbësore të radiologjisë intervenuese gjatë një periudhe rinovimi.

Ndërsa vetë teatri i radiologjisë intervenuese të Trustit në Spitali Royal Preston Vanguard Healthcare Solutions i nënshtrohet një përmirësimi në një projekt gjashtëmujor.

Vanguard ka krijuar një zgjidhje modulare të porositur në spital, e cila përmban një teknologji vërtet të fundit. teatër me pajisjet më të fundit të radioologjisë intervenuese Philips të instaluara. Ai do të funksionojë shtatë ditë në javë dhe do të jetë i disponueshëm 24 orë në ditë, duke përfshirë edhe procedurat emergjente. Ajo mirëpriti pacientët e saj të parë këtë javë dhe procedurat e kryera përfshinin angioplastikë dhe fistula.

Elementet e ndërtimit modular u krijuan jashtë vendit nga Young Medical, filiali modular i Vanguard, përpara se të vendosej në pozicion. Ndërtimi dhe të gjitha punimet mundësuese u kryen nga Vanguard, duke përfshirë krijimin e një korridori që lidh teatrin me repartin 2A të spitalit dhe krijimin e sistemeve të impianteve të gazit mjekësor. Kjo ka krijuar 80 m2 hapësirë klinike dhe 18 m2 hapësirë të dhomës së bimëve. Nga dorëzimi deri te montimi dhe vënia në punë zgjatën nëntë javë.

Ekipi i projektit Vanguard punoi në bashkëpunim të ngushtë me Trust në të gjitha aspektet e vënies në punë, vendosjes dhe dorëzimit. Kjo qasje minimizoi rrezikun si dhe çdo 'zhveshje' në afatin kohor të projektit, diçka që ishte thelbësore për të siguruar që objekti të shpërndahej në kohë dhe brenda buxhetit.

Moduli i kompletuar përfshin një shtrat, dhomë impianti dhe teatër standard i cili është krijuar për të strehuar të gjitha pajisjet e nevojshme që do t'i nevojiten një teatri të specializuar si ky, sistemi HVAC ofron 27 ndryshime të ajrit të pastër në orë.

Radiologjia intervenuese është një specializim mjekësor që përfshin kryerjen e një sërë procedurash imazherike për të marrë imazhe të pjesës së brendshme të trupit. Radiologët intervenues të Trustit do të përdorin pajisjet e teatrit për të interpretuar me kujdes imazhet për të diagnostikuar dëmtimet dhe sëmundjet dhe për të kryer një sërë procedurash mjekësore intervenuese.

Vanguard tashmë po punon së bashku me spitalin për të ofruar një qendër oftalmologjike me porosi në një projekt dyvjeçar për të trajtuar kohën e pritjes për katarakt dhe procedura të tjera okulistike. Teatri i radiologjisë intervenuese do të jetë në vend për gjashtë muaj.

Menaxheri Kombëtar i Shitjeve Vanguard Simon Squirrell tha: “Ne jemi të kënaqur që po punojmë me Royal Preston Hospital në një projekt të dytë ndërsa vazhdojmë të punojmë ngushtë me ta duke siguruar një qendër oftalmologjike me dy teatro.

“Kjo është hera e parë që njësitë tona modulare janë përdorur për të krijuar teatër hibrid të këtij lloji dhe janë projektuar sipas specifikave të sakta të Trustit. Tashmë janë kryer operacione shumë të suksesshme dhe të ndërlikuara dhe ekipi klinik i Trustit po kënaqet duke punuar në teatër.”

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard po ekspozon në Healthcare Estates 2024

Konferenca dhe ekspozita e Institutit të Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive (IHEEM) - 8 dhe 9 tetor 2024, Manchester Central.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024

Ne po ekspozojmë në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024 në Qendrën Ndërkombëtare, Telford më 9 dhe 10 maj 2024
Lexo më shumë

Një strukturë inovative "dorëzimi i ambulancës" po ndihmon Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore të përmirësojë përvojën e pacientit

Vanguard Healthcare Solutions ofroi një strukturë inovative të "dorëzimit të ambulancës" për Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore, i cili tashmë ka mbështetur më shumë se 15,000 pacientë.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe