Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Korniza e Ndërtesës Modulare (MB2) të Shoqatës Skoceze të Prokurimit (SPA).

10 Qershor, 2021
< Kthehu te lajmet
Ofrimi i ndërtesave më të mira përmes zgjidhjeve inteligjente të prokurimit për të përmirësuar komunitetet skoceze

Ne jemi të kënaqur të njoftojmë se Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard është emëruar në Prokurimi Skocez Ndërtesa modulare e Shoqatës (SPA) (MB2) Kornizë për projektimin, furnizimin dhe instalimin e ndërtesave modulare të përhershme, të përkohshme, të rinovuara për sektorin publik.

SPA është pjesë e Grupit LHC, i cili ka mbi 50 vjet që mbështet organizatat e sektorit publik me prokurime teknike. SPA punon me partnerët e saj dhe zinxhirin e furnizimit për të promovuar dhënien e përfitimeve të prekshme përmes të gjitha projekteve të prokuruara përmes kornizave SPA. Kjo siguron që përfitimi të mos gëzohet vetëm nga ata që janë të përfshirë drejtpërdrejt, por të ketë një ndikim pozitiv në komunitetin e gjerë. Promovimi i një trashëgimie pozitive sociale është thelbësore për gjithçka që bëjmë në SPA.

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Vanguard mund të ndihmojë në trajtimin e mungesës së aksesit në sallonet e operacionit, të identifikuara nga RCS

Regjistrimi i fuqisë punëtore kirurgjikale RCS 2023 tregon se problemet me aksesin në sallonet e operacionit po kontribuojnë në kohët e gjata të pritjes për trajtim spitalor në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar
Lexo më shumë

Vanguard po sjell një teatër operativ të rrjedhës Laminar në The Operating Theaters North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 shkurt 2024, Stadiumi Etihad, Mançester
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe