Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Рамка за модуларна зграда (MB2) на Шкотската асоцијација за набавки (SPA).

10 јуни, 2021 година
< Назад на вести
Обезбедување подобри згради преку интелигентни решенија за набавки за подобрување на шкотските заедници

We are delighted to announce that Vanguard здравствени решенија has been appointed to the Scottish Procurement Association (SPA) Modular Building (MB2) Framework to design, supply and install permanent, temporary, refurbished modular buildings to the public sector.

SPA is part of the LHC Group, which has been supporting public sector organisations with technical procurement for over 50 years.  SPA works with its partners and supply chain to promote the delivery of tangible benefits through all projects procured through SPA frameworks. This ensures that benefit is not only enjoyed by those directly involved, but a positive impact is made to the wider community. Promotion of a positive social legacy is fundamental to everything we do at SPA.

Споделете го ова:

< Назад на вести

Можно е и ова да ти се допаѓа...

Vanguard се изложува на HEFMA Leadership Forum 2024

Излагаме на лидерскиот форум HEFMA 2024 во Меѓународниот центар, Телфорд на 9-ти и 10-ти мај 2024 година
Прочитај повеќе

Иновативен објект за „предавање на брза помош“ му помага на Фондацијата НХС на северозападна Англија да го подобри искуството на пациентот

Vanguard Healthcare Solutions обезбеди иновативен објект за „предавање на брза помош“ на Фондацијата на Фондацијата NHS на северозападна Англија, која веќе поддржа повеќе од 15.000 пациенти.
Прочитај повеќе

Универзитетската болница Милтон Кејнс отвора нов мобилен театар за да го зголеми хируршкиот капацитет

Универзитетската болница Милтон Кејнс отвора нов мобилен театар за да го зголеми хируршкиот капацитет
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница