Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Vanguard mund të ndihmojë në trajtimin e mungesës së aksesit në sallonet e operacionit, të identifikuara nga RCS

2 Shkurt, 2024
< Kthehu te lajmet
Regjistrimi i fuqisë punëtore kirurgjikale RCS 2023 tregon se problemet me aksesin në sallonet e operacionit po kontribuojnë në kohët e gjata të pritjes për trajtim spitalor në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar

Regjistrimi i fuqisë punëtore kirurgjikale RCS 2023 hedh dritë mbi sfidat me të cilat përballen departamentet kirurgjikale brenda Britanisë së Madhe. Me rritjen e kërkesës për shërbime kirurgjikale dhe nevojën për efikasitet të shtuar, sektori i kujdesit shëndetësor është në një pikë kyçe.

Presidenti i Kolegjit Mbretëror të Kirurgëve të Anglisë (RCS England) ka thënë se problemet me aksesin në sallat e operacionit po kontribuojnë në pritjet e gjata për trajtim spitalor në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar. Regjistrimi i kryer nga RCS England zbuloi se më shumë se gjysma (56%) e fuqisë punëtore kirurgjikale në Mbretërinë e Bashkuar zbuloi se aksesi në teatrin operativ është një sfidë e madhe. Është shqetësuese, kjo shifër rritet në 61% për të gjithë kursantët e kirurgjisë, që do të thotë se atyre u mungon koha e vlefshme e trajnimit.

Gjetjet kryesore përfshijnë:
  • 56% e të anketuarve cituan se aksesi në teatro ishte një sfidë e madhe dhe kjo u citua në mënyrë specifike nga 61% e të gjithë kursantëve kirurgjikale.
  • 52% e të gjithë të trajnuarve kirurgjikale raportuan mungesë të kohës adekuate për trajnim.
  • 50% e të anketuarve në të gjitha klasat e karrierës treguan se ata kanë menduar të largohen nga fuqia punëtore vitin e kaluar.
  • 61% e të anketuarve cituan se djegia dhe stresi është sfida kryesore në kirurgji - për shkak të ngarkesave të tepërta të punës.
  • 64% e grupmoshës 55-64 të kirurgëve konsulent planifikojnë të dalin në pension në katër vitet e ardhshme.
""Në një kohë kur listat rekord të pritjes vazhdojnë në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar, është thellësisht shqetësuese që produktiviteti i NHS është ulur. Arsyet për këtë janë shumëfaktoriale, por aksesi në sallat e operacionit dhe mirëqenia e personelit sigurisht që luan një rol të madh. Nëse ekipet kirurgjikale nuk mund të arrijnë në sallonet e operacionit, pacientët do të vazhdojnë të durojnë pritje të gjata të papranueshme për operacion."
Z. Tim Mitchell, President i Kolegjit Mbretëror të Kirurgëve të Anglisë
“Ekziston një nevojë urgjente për të rritur kapacitetin e teatrit dhe për të siguruar që hapësirat ekzistuese të teatrove të përdoren në kapacitet maksimal. Ka gjithashtu shumë punë për të bërë për të mbajtur stafin në të gjitha nivelet duke reduktuar djegien dhe duke përmirësuar moralin. RCS England është e gatshme të punojë me organizatat e besimit të NHS dhe bordet shëndetësore për të zhvilluar politika dhe udhëzime që përmirësojnë mirëqenien e stafit."
Z. Tim Mitchell, President i Kolegjit Mbretëror të Kirurgëve të Anglisë

Si mund të ndihmojë Vanguard?

Disa rekomandime janë bërë nga RCS, me fokus në rritjen e produktivitetit për të reduktuar listat e pritjes, sigurimin e një fuqie punëtore të qëndrueshme kirurgjikale dhe zbutjen e presioneve mbi personelin.

Rritja e kapacitetit të teatrit

Ekziston një nevojë urgjente që kapaciteti i teatrit të rritet duke siguruar që hapësirat ekzistuese teatrore të përdoren në kapacitetin e tyre maksimal. Kur teatrot kërkojnë rinovim të planifikuar ose urgjent, Vanguard mund të ofrojë kapacitet alternativ, me një strukturë të lëvizshme në funksion brenda javësh ose një kompleks teatri modular brenda muajve.

RCS thekson nevojën për të rritur numrin e qendrave kirurgjikale dhe për rrethimin e shtretërve për kirurgji elektive. Përveç sigurimit të mjeteve për të reduktuar listat e pritjes, një qendër kirurgjikale është gjithashtu një mjedis i mrekullueshëm për trajnim.

Lexoni studimin tonë të rastit se si funksionoi Vanguard Fondacioni NHS i Universitetit South Warwickshire Besim për të instaluar një teatër celular, duke krijuar një qendër kirurgjikale dhe duke reduktuar kohën e pritjes në nivel lokal dhe për pacientët e Trusts aty pranë. Për një shembull se sa efektive mund të jetë një qendër kirurgjikale me ndërtim modular, lexoni rreth kompleksit me katër teatro të Vanguard në Spitali i Mbretëreshës Mary në Roehampton, e cila përfshin sallonet e operacionit me specifikime të larta, një repart shërimi, dhoma konsultimi, ambiente të stafit dhe zona shërbimi.

Sigurimi i një fuqie punëtore të qëndrueshme kirurgjikale dhe zbutja e presioneve mbi personelin

Ekipet e mbingarkuara kirurgjikale përballen me djegie, duke ndikuar si në mirëqenien e tyre ashtu edhe në cilësinë e kujdesit ndaj pacientit. Regjistrimi thekson nevojën për zgjidhje që lehtësojnë presionin mbi stafin ekzistues kirurgjik, duke promovuar një mjedis pune më të shëndetshëm dhe më të qëndrueshëm.

Vanguard Healthcare Solutions ndihmon në adresimin e këtyre çështjeve duke ofruar ambiente me mjedise pune dhe zona pushimi që meritojnë ekipet kirurgjikale. Shtimi i një ndërtimi modular me porosi në një teatër celular lejon që nevojat unike të një Trust të plotësohen brenda një periudhe të shkurtër kohore. Duke punuar me Vanguard për të ofruar një mjedis të favorshëm për trajnimin, Trustet përmirësojnë produktivitetin e tyre dhe tërheqin staf, si dhe ndihmojnë në zgjidhjen e problemeve mbarëkombëtare.

Jeni të interesuar të mësoni më shumë se si Vanguard mund t'ju ndihmojë në adresimin e sfidave të theksuara në regjistrim? Na kontaktoni në [email protected]

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard po ekspozon në Healthcare Estates 2024

Konferenca dhe ekspozita e Institutit të Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive (IHEEM) - 8 dhe 9 tetor 2024, Manchester Central.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024

Ne po ekspozojmë në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024 në Qendrën Ndërkombëtare, Telford më 9 dhe 10 maj 2024
Lexo më shumë

Një strukturë inovative "dorëzimi i ambulancës" po ndihmon Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore të përmirësojë përvojën e pacientit

Vanguard Healthcare Solutions ofroi një strukturë inovative të "dorëzimit të ambulancës" për Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore, i cili tashmë ka mbështetur më shumë se 15,000 pacientë.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe