Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

На што да очекуваме во 2022 година

4 јануари, 2022 година
< Назад на вести
Во текот на изминатата година, Vanguard Healthcare Solutions го поддржуваше NHS во решавањето на нивните потреби за дополнителна клиничка инфраструктура за време на периоди на зголемени барања за капацитет и реновирање во пресрет на пандемијата Ковид-19.

Во текот на изминатата година, Vanguard Healthcare Solutions го поддржуваше NHS во решавањето на нивните потреби за дополнителна клиничка инфраструктура за време на периоди на зголемени барања за капацитет и реновирање во пресрет на пандемијата Ковид-19. По успешната 2021 година, Vanguard се обидува да го продолжи својот успех како еден од водечките иновативни даватели на здравствена заштита во ОК преку проширување на нашите модуларни услуги. Еве што да очекуваме во 2022 година: Второто решение со мешан модалитет е поставено за добредојде на пациентите на почетокот на јануари По успехот на првото решение со мешан модалитет во

болница Дерифорд

во летото 2021 година, Vanguard поддржа дополнителен давател на здравствена заштита во дизајнирањето и инсталирањето на нарачана офталмолошка хируршка установа. Установата треба да ги пречекува пациентите на почетокот на 2022 година и ја означува позицијата на бизнисот како единствен давател на здравствена инфраструктура со мешан модалитет во ОК. Модуларен хируршки комплекс за отворање Здравствениот одбор на Универзитетот Hywel Dda е подготвен да воведе модуларен хируршки театарски комплекс за помош во зголемените барања за дополнителен капацитет во болницата Принц Филип во Ланели. Преку воведувањето на модуларни објекти во 2021 година, овој комплекс ќе обезбеди дополнителна помош на NHS во нивното закрепнување од Ковид-19. Прочитајте повеќе за новиот објект овде . Vanguard лансира погон за одржливост Следејќи го Залог на NHS за јаглеродна неутралност до 2040 година, Vanguard се обидува да ги продолжи своите напори за одржливост во текот на 2022 година, проширувајќи се надвор од обезбедувањето услуги и капацитети. Возењето за одржливост на Vanguard е веќе во тек со низа возбудливи проекти кои започнуваат во јануари.

Споделете го ова:

< Назад на вести

Можно е и ова да ти се допаѓа...

Nuffield Health Tees Hospital и Vanguard започнуваат со изградба на две нови операциони сали за да им помогнат на NHS и приватните пациенти

Започна изградбата за да се создадат две нови операциони сали во болницата Nuffield Health Tees, дел од пошироката хуманитарна организација Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions води во изградбата на двокатна наменска екстензија за сместување на две модерни, пространи операциони сали, заменувајќи ги сегашните две постоечки операциони сали во болницата стари 43 години
Прочитај повеќе

Vanguard може да помогне во справувањето со недостатокот на пристап до операционите сали, идентификуван од RCS

Пописот на хируршката работна сила на RCS 2023 година покажува дека проблемите со пристапот до операционите сали придонесуваат за долго време на чекање за болничко лекување низ ОК
Прочитај повеќе

Vanguard носи оперативен театар Laminar Flow во The Operating Theatres North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 февруари 2024 година, Стадионот Етихад, Манчестер
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница