Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Çfarë duhet të presim në 2022

4 janar, 2022
< Kthehu te lajmet
Gjatë gjithë vitit të kaluar, Vanguard Healthcare Solutions ka mbështetur NHS në adresimin e nevojave të tyre për infrastrukturë klinike shtesë gjatë periudhave të kërkesave në rritje për kapacitet dhe rinovimit në vazhdën e pandemisë Covid-19.

Gjatë gjithë vitit të kaluar, Vanguard Healthcare Solutions ka mbështetur NHS në adresimin e nevojave të tyre për infrastrukturë klinike shtesë gjatë periudhave të kërkesave në rritje për kapacitet dhe rinovimit në vazhdën e pandemisë Covid-19. Pas një viti të suksesshëm 2021, Vanguard po kërkon të vazhdojë suksesin e tyre si një nga ofruesit kryesorë inovativë të kujdesit shëndetësor në Mbretërinë e Bashkuar përmes zgjerimit të shërbimeve tona modulare. Ja çfarë të presim me padurim në vitin 2022: Zgjidhja e dytë e modalitetit të përzier është vendosur për të mirëpritur pacientët në fillim të janarit Pas suksesit të zgjidhjes së parë të modalitetit të përzier në

Spitali Derriford

në verën e vitit 2021, Vanguard ka mbështetur një ofrues të mëtejshëm të kujdesit shëndetësor në projektimin dhe instalimin e një objekti kirurgjik oftalmologjik me porosi. Institucioni është vendosur të mirëpresë pacientët në fillim të vitit 2022 dhe shënon pozicionin e biznesit si ofruesi i vetëm i infrastrukturës së kujdesit shëndetësor me modalitet të përzier në Mbretërinë e Bashkuar. Kompleksi kirurgjik modular për t'u hapur Bordi Shëndetësor i Universitetit Hywel Dda është vendosur të prezantojë një kompleks teatri kirurgjik modular për të ndihmuar në rritjen e kërkesave për kapacitet shtesë në Spitalin Princ Phillip në Llanelli. Nëpërmjet prezantimit të objekteve modulare në vitin 2021, ky kompleks do të ofrojë ndihmë shtesë për NHS në rikuperimin e tyre nga Covid-19. Lexoni më shumë rreth objektit të ri këtu . Vanguard lëshon një makinë për qëndrueshmëri Duke ndjekur Premtimi i NHS për neutralitetin e karbonit deri në vitin 2040, Vanguard po kërkon të çojë më tej përpjekjet e tyre për qëndrueshmëri përgjatë vitit 2022, duke u shtrirë përtej ofrimit të shërbimeve dhe lehtësive. Aktiviteti i qëndrueshmërisë i Vanguard tashmë është duke u zhvilluar me një sërë projektesh emocionuese që fillojnë në janar.

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard Healthcare Solutions publikon një letër të re të bardhë

"Reduktimi i listave të pritjes, gjenerimi i fondeve, përmirësimi i jetës: krijimi i një qendre kirurgjikale" Më 22 prill 2024, drejtues të lartë nga e gjithë fondet e kujdesit shëndetësor në Mbretërinë e Bashkuar u takuan në Coventry për një tryezë të rrumbullakët diskutimi rreth krijimit dhe optimizimit të qendrave kirurgjikale. Kryesuar nga Chris Blackwell-Frost, takimi filloi me një seancë pyetje-përgjigje, duke u fokusuar në qendrën kirurgjikale në jug […]
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon dhe po lançon një letër të re të bardhë në NHS ConfedExpo 2024

Bashkohuni me ne në stendën B2 në Manchester Central më 12 dhe 13 qershor për NHS ConfedExpo 2024.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në BSG Live 2024

Ne po ekspozojmë në Shoqërinë Britanike të Gastroenterologjisë Live në datat 17 - 20 qershor 2024, ICC Birmingham.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe